Vijesti / Sport

U ANDORI

SLALOM Najboljim vremenom druge vožnje Rodeš došao do 10. mjesta u završnici Svjetskog kupa!

SLALOM Najboljim vremenom druge vožnje Rodeš došao do 10. mjesta u završnici Svjetskog kupa!
CHRISTIAN HARTMANN/REUTERS/PIXSELL

Mladi varaždinski skijaš Istok Rodeš došao je do novih bodova na završnici Svjetskog skijaškog kupa u andorskom Soldeu. Maestralnom drugom vožnjom se nakon 22. mjesta u prvoj, vinuo na sam vrh druge vožnje što mu je ukupno donijelo 10. mjesto.

Istok Rodeš je u Andori imao prvo vrijeme druge vožnje (52.74) te je nakon 22. vremena prve vožnje (57.50) na kraju završio na odličnom 10. mjestu s vremenom 1:50.24, odnosno sekundu i 28 stotinki zaostatka za pobjednikom Noelom, piše Varaždinski.

Pokazao je Rodeš kako je u ovom trenutku najbolji hrvatski slalomaš te je na kraju odličnim slalomskim nastupom okrunio jako dobru sezonu. Veliki zaostatak za vodećim Noelom u prvoj vožnji (+3.29) nije mu dopustio veće približavanje najboljim slalomašima svijeta, ali prije svega ovaj je rezultat samo pokazatelj kako bi se kroz koju godinu i naš skijaš mogao naći u samom vrhu.

Prvi je na kraju bio Francuz Noel (1:48.96), a iza njega su bili Austrijanac Feller (+0.18) s vremenom 1:49.14 te Švicaran Yule s 83 stotinke zaostatka (1:49.79).

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!