Vijesti / Životni stil

znate li?

Nekoliko savjeta za zdraviju vezu: Smanjite korištenje mobitela pod hitno

Nekoliko savjeta za zdraviju vezu: Smanjite korištenje mobitela pod hitno
Ilustracija

Ako želite imati sretniju i zdraviju vezu, ovo su male i jednostavne stvari koje možete raditi svakodnevno kako bi supješno poboljšali svoju vezu i odnos sa svojim partnerom.

Smanjite korištenje mobitela. U ovo današnje vrijeme nitko više ne može zamisliti život bez mobitela i društvenih mreža, ali kada provodite vrijeme sa svojim partnerom trebali biste oboje smanjiti korištanje mobitela i fokusirati se jedno na drugo.

Odredite vrijeme svakodnevno kada ćete posvetiti pažnju jedno drugome. Bilo da to trajalo 15 minuta ili sat vremena, nađite neko vrijeme koje vam paše i pričajte o vašim problemima, kako ste proveli dan i sliče stvari.

Jednom mjesečno napravite nešto spontano i uzbudljivo. Možete otići na koncert koji je taj dan, a vi niste kupili karte ili otići u restoran o kojem maštate, ali se ne usudite probati. Važno je da se barem jednom mjesečno prekine ista rutina.

Odredite barem jedan dan u tjednu kada je vrijeme za seks. Mnogo parova izgubi svoju ljubav i strast jer jednostavno preko tjedna ne stignu imati vrijeme za sebe, a ako točno odredite dan za seks, osigurati ćete se da ćete stvarno biti intimni. 

Barem jednom mjesečno pričajte o novcu, ako ste u braku ili živite zajedno. Dokazano je da se većina svađa svodi na novac jer često jedna osoba u vezi ne zna koliko joj partner troši. Kada sve iskreno kažete, neće biti šokova i svađa.

I na kraju, budite zahvalni i pokazujte to. Često zaboravite koje sve stvari vaš partner radi da bi vam pomogao i da bi vas usrećio. Iako su to male stvari, uvijek budite zahvalni na tome i na vašem partneru.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Category: 6025

Reci što misliš!