Vijesti / Životni stil

PRONAĐITE SVOJU DNEVNU SOBU

NOVO Varaždin dobiva svoj Living Rooms - jedinstven prostor prepun iznenađenja

NOVO Varaždin dobiva svoj Living Rooms - jedinstven prostor prepun iznenađenja
Siniša Sović/Foto agencija Sjever

Ekskluzivno smo dobili priliku zaviriti u ovaj jedinstven lokal, koji samo što nije počeo s radom.

S velikim nestrpljenjem svi Varaždinci očekuju otvorenje novog jedinstvenog lokala Living Rooms. Njega otvara tim koji vodi Medinu Škrinju, dakle provjerena i uigrana ekipa.

Ekskluzivno smo dobili priliku zaviriti u ovaj jedinstven lokal, koji samo što nije počeo s radom.

NOVO Varaždin dobiva svoj Living Rooms - jedinstven prostor prepun iznenađenja

Ideja je originalna, kao i provedba, ambijent, što svjedoči praktički svaki centimetar Living Roomsa. Svaki svaki kutak, artikl, sve je pomno osmišljeno i realizirano, kako bi boravak u prostoru bio kao doma - u dnevnoj sobi!

- Krenulo je sve od ideje, potom od skupljanja starih stvari koji ljudima više nisu trebale, a potom smo gradili priču te o jedne sobe došli do više soba. Sve smo radili polako, osmišljavali, kreirali, revitalizirali, spajali u jednu posebnu priču - istaknuo je Domagoj Marić.

Prva ideja je bila da se lokal zove Living Room, ali je dodano slovo s na kraju, jer se sastoji od više 'dnevnih soba', zasebno uređenih prostora, svaki sa svojom posebnom pričom. I svaki s posebnom ponudom piće i jela.

U Living Roomsu će naglasak biti na vinima, ginovima, ali i ostalim posebnim žestokim pićima. Bit će tu i naresci, ali ne bilo kakvi, naravno.

Ništa u Living Roomsu nije obično, sve je drugačije, a opet vrlo obično. Na meniju će se naći posebna odabrana ponuda mesnih, sirnih, ali i ribljih specijaliteta. 

Living Rooms ima i svoj dječji kutak - sobu, mjesto za one koji vole čitati, prepun različitih slika. Gdje god bacili pogled, imate nešto za vidjeti, a sve je posloženo da se uistinu možete opustiti i uživati. 

Sve to poslagivali su varaždinski kreativci poput primjerice Davora Pahića, koji je svojim uređenjem dao štih i Medinoj Škrinji, a bila je tu, između ostalih i Jelena Kosić, mlada umjetnica Tena Kunić, uz kreativni tim Medine Škrinje, naravno.  Living Rooms je bio novi veliki izazov, a prostor itekako ima svoju dušu, kao i svaki dio u tom prostoru.

Za one koji još ne znaju Living Rooms se nalazi u Dravskoj ulici, na mjestu gdje se nekad, sada već davno, nalazio Billiard club Leonhart. Cijelo prostor je uređen gotovo do savršenstva, a napomenimo da ima i prostor za pušenje, za one koji se ne vole smrzavati uz cigaretu. A čak je i on jedinstven i poseban.

Sve to ne mogu dovoljno opisati fotografije. Living Rooms se treba (p)osjetiti, a to će biti moguće kroz koji dan. A zasad se ne zna točno kada će to biti, osim da će biti vrlo skoro. 

- Ljudi nas već pitaju kada ćemo otvoriti, no jednostano nismo željeli žuriti. Morali smo se pobrinuti da prostor uistinu bude poseban i jedinstven, i kroz koji dan ćemo otvoriti, pa će svi moći vidjeti i odabrati jednu od naših brojnih soba. A oni koju su nam donirali predmete, moći će vidjeti jesmo li ih dobro ukomponirali - ističe Domagoj 'Medo' Marić. 

A svi koji vole iznenađenja, mogu pratiti stanje na njihovoj Facebook stranici, i uvjeriti se iz prve ruke.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video