Vijesti / Životni stil

FITNESS STUDIO FITLIFE

VIDEO Funkcionalni kardio trening za vježbače početnike

VIDEO Funkcionalni kardio trening za vježbače početnike
Fitness studio FitLife

Neposredno prije ovog glavnog djela treninga napravite zagrijavanje i razgibavanje i na kraju hlađenje i istezanje jer u suprotnom može doći do ozljeda lokomotornog sustava...

Nova sezona vježbanja u fitness centrima je s prvim danom škole i službeno počela. Sve grupe su popunjene i vježba se opasnim tempom, stoga vam donosim jedan ljetni trening i zadnji trening uz more ove godine.

Trening je prilagođen i kreiran za vježbača početnika, a aktivira cijelo tijelo uz pomoć jednostavnih vježbi koje su svima dobro poznate.

Uz povećan unos proteina i izbalansirane obroke koji uključuju zdrave masti i ugljikohidrate, vaše će tijelo izgledati fantastično. Sve još stignete, ali samo ako ćete biti dovoljno uporni i marljivi.

U mjesec dana možete postići vrhunske rezultate, a ono što je presudno u cijeloj priči ste vi. Stoga ne čekajte, ako još niste krenuli, i odradite ovaj kućni funkcionalni trening.

Kako bi se ovaj trening dogodio potrebno vam je vaše tijelo, boca s vodom i malo slobodnog prostora.

Neposredno prije ovog glavnog djela treninga napravite zagrijavanje i razgibavanje i na kraju hlađenje i istezanje jer u suprotnom može doći do ozljeda lokomotornog sustava, a to nikako ne želite.

Svaka ozljeda će vas udaljiti od cilja, što nije nikako dobro, a pogotovo ne za jednog prosječnog rekreativca kojem je trening nešto što je zdravo i potrebno kako bi bili što zdraviji, mobilniji i stabilniji.

Želim vam ugodan trening i što bolje rezultate. 

TRENING 

Na početku napravite zagrijavanje i razgibavanje od deset minuta kako bi se adekvatno pripremili za ovaj glavni dio treninga. Kada završite glavni dio treninga ne zaboravite hlađenje i istezanje. 

Vježbe redom:

*bočna rotacija trupa iz položaja upora na laktu x 20 ponavljanja na svaku stranu
*sunožni skok iz položaja upora na šakama x 40 ponavljanja
*lateralni čučnjevi x 20 ponavljanja
*lepeza (jumping jacks) x 40 ponavljanja
*abdukcija iz položaja bočnog upora na šaci x 20 ponavljanja svakom stranom
*dijagonalni penjač x 20 ponavljanja svakom nogom
*brzi klizač x 20 ponavljanja na svaku stranu

Sve ponovite još dva puta.

Sretno.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video