Vijesti / Životni stil

FITNESS STUDIO FITLIFE

VIDEO Kratki i brzi jutarnji kardio trening

VIDEO Kratki i brzi jutarnji kardio trening
Fitness studio FitLife

Napravila sam kratki trening s težinom vlastitog tijela kako bi u udobnosti vlastitog doma mogli nesmetano vježbati.

Donosim vam kratki i brzi kardio trening, uz pomoću kojeg ćete potaknuti veću kalorijsku potrošnju i poraditi na topljenju potkožnog masnog tkiva.

Moj je prijedlog da ga odradite odmah nakon ustajanja, ujutro na tašte s minimalno pauze između vježbi i setova, a sve kako bi se dobro oznojili i potrošili što više kalorija. Nakon treninga slijedi najljepši dio jutra, a to su tuš i doručak.

Za doručak savjetujem jaja, svježi kravlji sir i povrće ili nešto po vašem izboru, a što nije puno teških ugljikohidrata kao što su pekarski proizvodi itd., uživajte u jutru, ustanite ranije i napravite nešto zdravo za sebe i svoje tijelo, u kratkom ćete roku vidjeti vidljive psihičke i fizičke rezultate, kao što su zadovoljstvo samim sobom, bolji izgled i ljepši pogled na svijet.

Čovjek koji je zadovoljan samim sobom je zadovoljan i okolinom. Posložena izbalansirana prehrana, vježbanje, dovoljan unos tekućine, boravak u prirodi i odmor će vašem tijelu dati unutarnju i vanjsku ljepotu, a to je ono čemu danas težimo.

Napravila sam kratki trening s težinom vlastitog tijela kako bi u udobnosti vlastitog doma mogli nesmetano vježbati. Prije početka ovog glavnog djela treninga ne zaboravite na zagrijavanje i na kraju istezanje. 

TRENING: 30:10 sekundi

*penjač
*uski iskorak skok
*unilateralni skakavac
*iskorak unatrag skok (D strana)
*iskorak unatrag skok (L strana)

Sve ponoviti u nekoliko krugova, najbolje do 5!

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video