Vijesti / Životni stil

DRUŽENJE UZ IĆE I PIĆE

VIDEO/FOTO 'Back to retro': U Julijanovom dvorištu održana treća Tajna večera, evo kako je bilo

VIDEO/FOTO 'Back to retro': U Julijanovom dvorištu održana treća Tajna večera, evo kako je bilo
Tajna večera

Organizatori ističu da su s ovom inicijativom započeli kako bi osvježili i obogatili kulturno-turističku ponudu grada Varaždina.

Nakon dvotjedne odgode zbog lošeg vremena, u Varaždinu je uspješno održana treća po redu 'Tajna večera'. Ovoga je puta večera održana u Julijanovom dvorištu na temu 'Back to retro' koja se odlično uklopila u ambijent.  

- 'Tajnu večeru' organiziramo s namjerom pružanja novog, jedinstvenog doživljaja u Varaždinu. Lokacija održavanja večere gostima je nepoznata sve do samog početka, što uz dresscode prilagođen temi večere gostima daje jedan poseban doživljaj iznenađenja. Kako smo se ovog puta odlučili za temu 'Back to retro', Julijanovo je dvorište savršeno odgovaralo kao lokacija. Na samom ulazu u dvorište, domaćin nas je dočekao u svojem oldtimeru koji je ujedno poslužio i kao kulisa za fotografiranje, a ulaskom u dvorište gosti su imali priliku vidjeti retro postere te uživati uz zvuk vinil ploča. Ovim putem želimo se još jednom zahvaliti Martinu Kameniću na domaćinstvu  - rekla je jedna od organizatorica Alenka Čović te nadodala kako se gostima uz samu večeru ponajviše svidio ambijent dvorišta. 

U Varaždinu održana treća po redu Tajna večera Treća Tajna večera, Julijanovo dvorište

Za onaj najbitniji dio 'Tajne večere' - hranu, pobrinula se ekipa iz restorana 'Bedem' na čelu s višestruko nagrađivanim chefom Zlatkom Novakom. Uz pomoć svoje ekipe pobrinuo se da gosti uživaju u njihovim delicijama, dok je posluženo piće upotpunilo događaj. Uz vrhunska vina iz vinarije 'Kopjar', gosti su imali priliku uživati u 'Varaždinskom pivu' koje je ustupio Ronald Mašić Roni. 

Organizatori ističu da su s ovom inicijativom započeli kako bi osvježili i obogatili kulturno-turističku ponudu grada Varaždina.

Cilj večere je spajanje ljudi iz različitih sektora, a sve kako bi svi zajedno kroz razgovor i ugodno druženje kreirali nove ideje i potaknuli buduće suradnje. 

Za sudjelovanje na budućim 'Tajnim večerama' možete se prijaviti ovdje.

Kako je bilo na trećoj 'Tajnoj večeri', pogledajte u galeriji slika i u videu.

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video