Vijesti / Životni stil

MATURANTSKO DOBA

LIJEPA GESTA Salon ljepote u Varaždinu djevojkama slabijeg imovinskog statusa nudi besplatno šminkanje za maturalnu večer

LIJEPA GESTA Salon ljepote u Varaždinu djevojkama slabijeg imovinskog statusa nudi besplatno šminkanje za maturalnu večer
Ilustracija

Odabir haljine, frizure, ali i šminke mnogim je maturanticama glavna preokupacija posljednjih dana.

Vrijeme je kad se maturanti opraštaju od školskih klupa, a mnogima je važan događaj maturalna večer. Odabir haljine, frizure, ali i šminke mnogim je djevojkama glavna preokupacija posljednjih dana.

Nažalost, postoje one koje si to ne mogu priuštiti, a na tom je tragu varaždinski Glam Beauty Studio pokrenuo akciju besplatnog šminkanja maturantica slabijeg imovinskog statusa.

- Važan je to događaj u životu svake djevojke, no obzirom na trenutnu situaciju u društvu, ne mogu si sve priuštiti glamuroznu haljinu ili šminkanje u studiju - rekla je uvodno Danijela Perhaj Uroić, vlasnica Glama.

Na tom je tragu sa svojim zaposlenicama došla na ideju besplatnog šminkanja djevojaka jer, kako ističe, svatko zaslužuje malo glamura u svom životu.

-  Svaka cura bi se na taj poseban dan trebala osjećati posebno i glamurozno pa ako koja djevojka slabijeg imovinskog statusa želi make up, neka se javi u Facebook inbox studija, a mi ćemo pokušati naći termin za make up - rekla je.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!