Vijesti / Životni stil

miss Supranational

Patricija Kosec osvojila je titulu Miss Supranational Varaždinske županije!

Patricija Kosec osvojila je titulu Miss Supranational Varaždinske županije!
Stjepan Hranilović

Prva i druga pratilja su Manuela Stanić i Mateja Mrazek.

Nakon cjelovečenjeg programa u varaždinskom Hotelu Turist, dvadestetdvočlani žiri donio je odluku kojom je titulu Miss Supranational Varaždinske županije ove godine osvojila Patricija Kosec.

Izbor za Miss Supranational Varaždinske županije Miss Supranational

Prva pratilja ove godine je Manuela Stanić, dok je druga pratilja Mateja Mrazek.

Titula Miss Supranational Catwalk pripala je Mateji Vuković, Miss fotogeničnosti je Tajana Pirc, dok je Miss interneta Lucija Vitez.

Ljepotu djevojaka dodatno su naglasile brakreacije A.R.M. dizajna, nakit NM, vlasnice Marte Andročec, cipele i accessories Lea Shoeshaljine i nakit Ivančice Pahorsalon vjenčanica Klaudija. Za frizure je bio zadužen frizerski salon Lara by Zanetti, šminku je na sebe preuzeo beauty studio Glam, dok je za izgled kože bio zadužen studio Nyce.

Sam program započeo je u 20 sati, a u bogatom popratnom programu sudjelovale su trbušne plesačice Ivane Striperski, glazbenici Lucija Job i Hrvoje Funda, hip-hop grupa Plesnog studija Lena, pjevačica Gabrijela Hrženjak, plesačice Udruge OrientArt, violinistica Martina Sabljak i saksofonist Krunoslav Lajtman.

Glavna organizatorica ovog događanja je Lena Radanović.

Kako je protekao izbor za Miss Supranational Varaždinske županije, pogledajte u fotogaleriju...

Tko je Patricija Kosec?

- Imam 18 godina, pohađam Srednju strukovnu školu, smjer Modni tehničar. Nakon završetka srednjoškolskog obrazovanja željela bih upisati tečaj za vizažista i baviti se šminkanjem te ući u svijet mode. Obožavam modu, a želja mi je probiti se što više u svijet mode. Smatram da sam pozitivna i vedra osobu koja će pomoći ljudima u teškoj situaciji, jedina mana mi je tvrdoglavost. Uvijek sam nasmijana, spremna za nova iskustva.

5660719267936b42040f163d29669701.jpg?v=2

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!