Vijesti / Životni stil

'Više od selfija'

GLASAJTE! Cosmopolitan objavio kreativan natječaj za influencere - nominirane Zsa Zsa i Leda Bosnić

GLASAJTE! Cosmopolitan objavio kreativan natječaj za influencere - nominirane Zsa Zsa i Leda Bosnić
PR foto

' Ukupno 12 kategorija, 12 Cosmo girl kruna, no samo će jedna djevojka (ili dečko) osvanuti na naslovnici svibanjskog Cosmopolitana. Priprema, pozor, lajkanje!'

Časopis Cosmopolitan objavio je kreativni natječaj 'Ja sam više od selfija', u sklopu kojeg se bira influencer(ica).

- Tko će postati najmoćnija osoba na društvenim mrežama i kome će se život okrenuti za 360 odlučuju upravo vaši glasovi koji se zbrajaju s onima žirija. Ukupno 12 kategorija, 12 Cosmo girl kruna, no samo će jedna djevojka (ili dečko) osvanuti na naslovnici svibanjskog Cosmopolitana. Priprema, pozor, lajkanje! - stoji u opisu natječaja.

U kategoriji umjetnost glas možete dati pjevačici Zsa Zsi.

- Srca publike je osvojila glazbenim nastupima u televizijskom showu X Factor Adria, a ubrzo nakon toga i suradnjama s Damirom Kedžom i Vannom. Njene hitove 'Sve u meni se budi' i 'Pruži mi ruku' znaju svi, pjesme piše stalno i silno se ponosi time što ima priliku ne pristajati na kompromise i stvarati točno onakvu glazbu kakvu ona želi.

Neostvarena želja koju ima još od djetinjstva joj je upoznati Christinu Aguileru, a da se ne bavi glazbom, vjerojatno bi bila slastičarka, ili čokolater. Pozitivu, zarazan osmijeh i maštu isijava iz svake svoje pore zbog čega s nestrpljenjemm očekujemo njene buduće projekte - stoji u opisu.

Leda Bosnić nominirana je u kategoriji interijer.

- Već jedan pogled na njezin Instagram profil otkriva kako je zaljubljena u pastelne tonove, slatko i svoju kućnu ljubimicu, Emily, mačku sfinks pasmine. Prepoznatljivog fotografskog izričaja i jednako tako prepoznatljivog osobnog stila, srca svojih pratitelja osvaja svakom novom objavom. Za sebe kaže kako je control freak, a najveća joj je želja posjetiti New York. Njezin Instagram isijava hedonizam iz svake pore, i jedan je od onih u koji je nemoguće prestati gledati. Mi se samo nadamo da će nas još dugo, dugo nastaviti uveseljavati tom opijajućom i šarmantnom estetikom.

Za svoje favorite možete glasati do 10. travnja.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video