Vijesti / Životni stil

DNEVNIK JEDNOG PARFUMERA

Najveći izbor do sada: Hrvatska Parfemska Kuća traži 400 novih lica

Najveći izbor do sada: Hrvatska Parfemska Kuća traži 400 novih lica
Hrvatska Parfemska Kuća

Za cure i dečke iz kvarta, jedinstvena prilika koja se ne propušta...

Ako ste samo pomišljali na to kako bi bilo kada bi vam netko barem jednom pružio priliku da sudjelujete u odabiru koji vam možda može promijeniti život, Hrvatska Parfemska Kuća upravo vam je nudi. Odlučili smo napraviti nešto što do sada nije nitko na ovim prostorima, nešto što će vam omogućiti da radite ono što volite, da budete upravo to što jeste i da pritom maksimalno uživate u svijetu mirisa. Da prvi imate prilike isprobati naše novitete i kazati svijetu što o njima mislite, ispričate im svoju ali i našu priču. Zato, ako ste spremni na novu avanturu, uzbuđenja, izazove, probijanje vlastitih granica, onda nastavite čitati i doznajte što smo vam pripremili u Hrvatskoj Parfemskoj Kući.

Naš brand, Hrvatska Parfemska Kuća dio je Europske Parfemske kuće (European Perfume House, EPH) čiji je osnivač jedna od najvećih tvornica privatnih brendova parfema i mirisa općenito u Europi, Aroma Fragrance Lab. Možemo napraviti sve vrste mirisa koje možete zamisliti i namirisati sve čega se sjetite. Radimo parfeme za brojne poznate brandove, a tu smo i za razvijanje brandova parfema za sve koji žele imati parfeme sa svojim imenom.  

 Ako želite imati vlastitu robnu marku parfema, vaš tzv. private label, tu smo za vas od početka do kraja. Zajedno razvijamo formulu, osmišljavamo ime, dizajn, bočicu, etiketu. Imati danas svoj private label parfema više nije stvar prestiža, nego potrebe. To je način kojim ćete se izdvojiti u masi jednakih ili sličnih proizvodom koji je već sam po sebi luksuzan a time i poseban. Upravo zato sve više tvrtki ali i pojedinaca bira private label. No, osim navedenog na taj način sami kreiraju cijene i imaju potpunu slobodu i kontrolu na tržištu. A sve to jedno s drugim vodi k boljoj promidžbi i zaradi.

e5e858115a3db987c7957fd506042049.jpg?v=2

Za sve vas koji znate da želite i možete više pripremili smo jedinstven izazov. Tražimo čak 400 naših budućih ambasadora koji će s ponosom predstavljati domaće parfeme i brojne parfemske proizvode Hrvatske Parfemske Kuće, kao i naših partnera. Da bi postao ili postala naš ambasador ne trebaš biti top model, upravo suprotno, tražimo cure i dečke iz kako se to voli reći - iz kvarta. Zato, ako ste sanjali o prilici da pokažete što možete i znate i da vam osim znanja, volje, motivacije i upornosti na putu do uspjeha ne treba i ne stoji ništa drugo, onda nam se obavezno javite. Mi vas željno čekamo.

Sve što trebaš je jednostavno biti svoj/a. Budi ono što jesi i to nam pokaži. Tražimo 400 aktivnih korisnika društvenih mreža koji će biti ambasadori naše nove, ekskluzivne kolekcije parfema i body splasheva koja uskoro izlazi na tržište.

Što od tebe očekujemo?

Očekujemo da ti budeš TI, bez filtera, bez maske, bez photoshopa.

Uvjeti su vrlo jednostavni:

Pošalji nam svoju neobrađenu fotku, bez filtera, a na kojoj sebi izgledaš najbolje (ne brini o eventualnim nesavršenostima)

Pošalji nam svoje podatke (ime, prezime, adresu, datum rođenja)

Pošalji nam linkove na tvoje profile na društvenim mrežama

Moraš imati više od 18 godina

Napiši ukratko zašto bi baš ti trebala/o biti naš ambasador

Prijavu pošalji na [email protected] 

A što ti dobivaš? Priliku da prvi/a isprobaš naše najnovije proizvode, priliku za dugoročnu suradnju i odličnu zaradu, priliku da postaneš zaštitno lice naše kampanje.

Natječaj traje do 30.04.2019., a odabrani će biti kontaktirani putem maila.

Čekamo vaše prijave, sretno!

Vaš parfumer,

Tomislav Vrbanec

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video