Promo

Dr. Rajković - Centar za estetsku medicinu

Maja Šuput na tretmanu sa IV infuzijom

Maja Šuput na tretmanu sa IV infuzijom
PR fotografija

Kao što je poznato, najnoviji svjetski trend u estetskoj medicini, tretmani sa IV infuzijama, nedavno su stigli i na hrvatsko tržište a prva koja ih je uvela je bila dr. Irijana Rajković

Maja Šuput, dr.Iva Slade-Knežević, dr. Irijana Rajković, Igor Ivaniček med. tehničar

 

Posebnost ovih tretmana su infuzije bogate vitaminima, mineralima i aminokiselinama (zajedničkog naziva nutrijenti) koje unutar 30 minuta daju prijeko potrebnu nutritivnu potporu organizma u stanjima dehidracije, kroničnog umora, iscrpljenosti, oslabljenog imuniteta te kada je potrebna visoka koncentracija i fokus.

 „Prilikom tretmana koriste se Intravita nemedicinski proizvodi. Intravita je globalni britanski brend koji se koristi u preko stotinu svjetskih klinika  a nutrijenti su podrijetlom iz Švicarske, zemlje sa visoko naprednom tehnologijom i strogim pravilima proizvodnje“ – objasnila je Irijana Rajković, dr.med., spec. plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije koja je ujedno i ekskluzivni distributer za Intravita proizvode i globalni edukator za intravenoznu nutritivnu infuziju.

dr. Irijana Rajković, spec. plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije

 

U nedavnom predstavljanju najnovijih Intravita nemedicinskih proizvoda u poliklinici Niveus, dr. Rajković je ukratko predstavila i objasnila prednosti ovih tretmana te njihov brzi učinak. „Prema istraživanjima više od 90% ljudi koristi oralne suplemente, ne znajući da je naš organizam u stanju apsorbirati samo 20 do 30 % vitamina i minerala oralnim unosom, dok kod ovih tretmana dolazi do 100% apsorpcije nutrijenata. Na ovaj način postižete brži i dugotrajniji učinak“- objasnila je dr.Rajković.

 

Marijana Batinić, Maja Šuput, dr. Irijana Rajković

dr. Iva Slade Knežević, Mario Valentić, Marijana Batinić, Maja Šuput, Janko Popović Volarić, Andrej Knežević, dr. Irijana Rajković

Predstavljanju u poliklinici Niveus prisustvovala je i naša poznata glazbenica Maja Šuput, koja zbog ubrzanog lifestylea, jet-lega, zahtjevnih poslovnih obaveza i neprospavanih noći često osjeća iscrpljenost i nedostatak energije te se na licu mjesta se prepustila učinkovitosti ovih infuzija zajedno s kolegama glumcem Jankom Popovićem Volarićem, profesorom kineziologije Mariom Valentićem te Marijanom Batinić, koja je vodila i moderirala cjelokupni program u Poliklinici Niveus.

dr. Irijana Rajković ,dr. Iva Slade Knežević , Janko Popović Volarić

Mario Valentić, dr. Irijana Rajković ,dr. Iva Slade Knežević, Igor Ivaniček

Za dodatne informacije, rezervaciju termina te kako postati partner za Intravita proizvode nazovite telefon 091 45 94 700 ili putem kontakt obrasca na Internet stranici, Facebook stranici ili Instagramu.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video