Vijesti / Životni stil

IZBOR ZA NAJLJEPŠU

DJEVOJKE, POZOR! Casting za Miss Supranational za Varaždinsku županiju 30. ožujka u Hotelu Turist

DJEVOJKE, POZOR! Casting za Miss Supranational za Varaždinsku županiju 30. ožujka u Hotelu Turist
PR foto

Regionalni izbor organizira direktorica izbora za miss Supranational za Varaždinsku županiju - Lena Radanović, koja poziva sve djevojke od 17 do 26 godina da 30. ožujka u 10 sati dođu u Hotel Turist i izbore se za nastup na regionalnom izboru.

I ove će se godine ljepotice iz Varaždinske županije boriti za ulazak u finale Miss Supranational of the World, a samo šest djevojaka će dobiti priliku sudjelovati na nacionalnom izboru.

Regionalni izbor organizira direktorica izbora za Miss Supranational za Varaždinsku županijuLena Radanović, koja poziva sve djevojke od 17 do 26 godina da 30. ožujka u 10 sati dođu u Hotel Turist i izbore se za nastup na regionalnom izboru.

- Šest najljepših će predstavljati županiju na izboru za najljepšu Hrvaticu, koja će se na 9. Miss Supranational of the World sa stotinjak djevojaka boriti za titulu mis. Finalistice će biti nagrađene vrijednim nagradama sponzora, a izbor se prenosi u stotinjak zemalja svijeta. Specifičnost ovog izbora je da na svjetsko finale odlazi 6 djevojaka  u hotel Olimpa-Sky Vodice - kaže direktorica Lena Radanović.

Izbor će, dodaje, biti na visokom nivou, a bit će uključeni vrhunski stručnjaci iz područja mode, make up-a, frizera, koreografa.

Izbor u Varaždinu održava se 24. travnja u Hotelu Turist s početkom u 20 sati.

0cd0b545873cfa374bd75cb90f8f8410.jpg?v=1

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!