Vijesti / Životni stil

ISPROBAJTE

Za nezaboravan seks: Kažu da ova poza ženama jamči višestruki orgazam

Za nezaboravan seks: Kažu da ova poza ženama jamči višestruki orgazam
Ilustracija

Najlakši način za osvježiti seksualni život je uvođenje nečeg novog u njega, primjerice nove poze...

Monotonija nije poželjna nigdje, a najmanje u spavaćoj sobi. No, iako je ne želimo, ona se uvuče... Treba biti na oprezu, odnosno s vremena na vrijeme 'protresti' stvari i spriječiti pojavu iste. 

Najlakši način za osvježiti seksualni život je uvođenje nečeg novog u njega, primjerice nove poze. Ne trebate raditi akrobacije. Dovoljno je napraviti varijaciju na dobru, staru pozu žlice. Ovaj položaj osobito vole žene jer je vrlo intiman te se u njemu osjećaju zaštićeno.

U pozi žlice muškarac ulazi u ženu straga, a istovremeno ju može zagrliti i ljubiti. Žena može prekrižiti noge i penetraciju učiniti intenzivnijom. 

Ako želite ovu pozu dići na višu razinu s boka se okrenite na leđa. Odnosno, neka muškarac legne na leđa, a vi lezite na njega. Neka vas primi za bokove i diktira intenzitet penetracije.

Isto tako, muškarac se može osloniti na uzglavlje ili na zid te je sada u polusjedećem položaju. Žena sjedi u njegovom krilu, a ruke može prebaciti iznad glave i 'naopako' ga zagrliti. U ovom položaju dolazi do duboke penetracije, a ako želite još jači doživljaj, prekrižite noge. Iz varijacije poze žlice možete prijeći u pozu kaubojke i li pseću pozu.  

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video