Vijesti / Životni stil

'DAN THE MAN'?

Zavodnik savjetovao: 'Nemojte izlaziti s privlačnim ženama, dosadne su i pune sebe'

Zavodnik savjetovao: 'Nemojte izlaziti s privlačnim ženama, dosadne su i pune sebe'
Ilustracija

Zanimljivi gospodin proveo je većinu svojim tridesetih izlazeći s 20-godišnjim plavim modelima, no uvijek je imao osjećaj da mu u životu nešto nedostaje...

Lijepe žene su tako dosadne i puune sebe, zar ne? Bar tako misli 40-godišnji Dan Rochkind, glavni likobjavljenog članka u New York Postu naziva 'Zašto više ne izlazim sa seksi ženama'.

Ovaj zanimljivi gospodin proveo je većinu svojim tridesetih izlazeći s 20-godišnjim plavim modelima, no uvijek je imao osjećaj da mu u životu nešto nedostaje.

'Lijepe žene koje su dobile puno pažnje, postanu pune sebe. Na kraju, grozio sam se večere s njima.' I tako je odlučio da će 'prestati ganjati najseksi djevojke koje može naći' kako bi našao neku koja može 'nositi razgovor'.

Unatoč činjenici da je mogao imati koju god je htio (po njegovim riječima), odlučio se smiriti uz 1.52 visoku Carly Spindel, koju pažljivo opisuje kao 'mekšu ljepoticu'. 

Nije potrebno ni naglašavati kako je članak podigao buru u javnosti. 

No, kako prenosi New York Post, Rochkind nije daleko od istine. Po novom istraživanju koje su zajedno proveli Harvard University, University La Verne i Santa Clara, lijepi ljudi češće su u nestabilnim vezama.

U jednom dijelu istraživanja, čak su gledali top 20 glumica na IMDB-u i zaključili kako imaju tendencije prema problematičnim brakovima.

U drugom, upitali su žene da prosude privlačnost 230 muškaraca na temelju školskih fotografija od prije 30 godina. Muškarci koji su ocjenjeni najprivlačnijima imali su najveći postotak razvoda. Zanimljivo, zar ne?

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!