Vijesti / Životni stil

JESTE LI SE PREPOZNALI?

Vaša krvna grupa otkriva kakvi ste u seksu, a jedna je najvatrenija

Vaša krvna grupa otkriva kakvi ste u seksu, a jedna je najvatrenija
Ilustracija

Čini se da, umjesto iskustvo, ključnu ulogu u seksu igra i krvna grupa. A, B, AB ili 0- tko je pobjednik pod plahtama?

Vjerojatno ste mislili da to kakvi ste u krevetu određuju stvari poput iskustva, ali čini se da i krvna grupa igra ključnu ulogu. Neki se u krevetu potrude dodatno, a najveći im je poraz da druga strana ne bude zadovoljena. 

To je upravo opis krvne grupe 0 koja je na glasu za najboljeg seksualnog partnera. Mnogi od pripadnika grupe 0 radije bi sebi uskratili užitak nego da partner/partnerica ostane nezadovoljena. Radi se ujedno o najčešćoj krvnoj grupi, a muškarci koji joj pripadaju imaju najmanje problema s potencijom. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pripadnici krvne grupe 0 voli eksperimentirati i vrlo su inovativni pod plahtama. Ne trpe monotoniju pa si čak postavljaju i teško ostvarive ciljeve u kojima nerijetko doista uspiju. Najbolji je kada su partner i partnerica oboje krvna grupa 0 jer se A, B i AB ne snalaze tako dobro u krevetu. 

Znanstvenici sa Sveučilišta u Ordu utvrdili su da muški pripadnici krvne grupe A, B i AB imaju otprilike četiri puta više šanse za probleme s potencijom i erektilnu disfunkciju. Rezultati studije pokazali su da je čak 42 posto muških sudionika krvne grupa A imalo problema s potencijom, a samo 16 posto je onih koji su to priznali unutar grupe 0, prenosi Daily Mail.

Još uvijek nije jasno zašto krvna grupa igra ulogu u seksu te zašto utječe na potenciju.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!