Vijesti / Životni stil

HRVATSKA PARFEMSKA KUĆA

Pronašli smo super način kako da se istaknete poklonima, a da pritom još i uštedite

Pronašli smo super način kako da se istaknete poklonima,  a da pritom još i uštedite
Hrvatska Parfemska Kuća

Ne propustite iznimne pogodnosti!

Opušteno dočekajte nadolazeće blagdanje i uživajte u darivanju i izrazima zadovoljstva na licima vama dragih ljudi. Sve što vam je za to potrebno je kvalitetan i zanimljiv dar, ali i način na koji ćete ga upakirati. Odabrati dobar poklon sigurno nije jednostavno, zato je najbolje posegnuti za sigurnim i učinkovitim idejama, a to znači uskladiti budžet koji imamo s potrebama.

Zato budite mudri i iskoristite pogodnosti koje vam se nude. Tijekom blagadana mnoge trgovine i proizvođači privlače kupce raznim pogodnostima, a neke od njih stvarno se isplate. Na listama top poklona za blagdane uvijek su parfemi. Stoga samo ovoga puta za vas izdvojili posebnu blagdansku akciju koju je pripremila Hrvatska Parfemska Kuća.

d263fe6e61036b93c7d2abde2fc7d6d7.jpg?v=2

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

A što nude? Ove su godine lansirali nekoliko kolekcija parfema, a za vas su pripremili i vrlo posebne akcije. Najnovija je Božićna kolekcija u limitiranoj ediciji za koju na svaki kupljeni parfem drugi dobivate na dar, princip 1+1 gratis. Za sve ostale kolekcije kao što su Just Wow, Hrvatska Parfemska Kolekcija - CPC i Glossy Glam za jedan kupljeni parfem drugi ćete platiti s popustom od 50% te ukoliko kupite dva parfema iz spomenutih kolekcija treći dobivate besplatno na dar.

91ab2ee291c985460c1c3c521a5add12.jpg?v=2

Akcija traje do isteka zaliha, stoga požurite i isprobajte prave parfeme u jedinoj parfemskoj kući u Hrvatskoj, Hrvatskoj Parfemskoj Kući. Imate li bilo kakve nedoumice ljubazno osoblje pomoći će vam da odaberete najbolji mogući poklon ovih blagdana. Sve parfeme možete isprobati i kupiti po ovim nevjerojatno povoljnim uvjetima u trgovini Hrvatske Parfemske Kuće - Robna kuća Međimurka, odmah kraj ulaza desno.

3e7c8850c2890f9d75a3aec22260e7c5.jpg?v=2

Ovom akcijom ne samo što ćete postati originalni u darivanju već ćete sebi i svojim najdražima omogućiti mirisati jedinstveno po pravom parfemu iz niche kategorije, a ne onima iz masovne proizvodnje i k tome još uštedjeti.

2e974777cebe13c45e6b07af611c7a24.jpg?v=2

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video