Vijesti / Životni stil

Drugi Makeup masterclass

Vizažistica Ana Ude ljubiteljice šminke podučila vrsnim tehnikama make-upa!

Vizažistica Ana Ude ljubiteljice šminke podučila vrsnim tehnikama make-upa!
Bloom studio

Ana Ude pravi je primjer uspješne poduzetnice. Sve je krenulo šminkanjem prijateljica i pokretanjem bloga, a razvilo se u pravi make-up studio, a jučer (9. prosinca) je održala još jedan uspješan drugi po redu Makeup masterclass

Profesionalna vizažistica od najranijih dana vodi brigu o svom licu, a naučeno znanje primjenjuje na drugima. Ana se kroz godine svrstala u jednu od naših ponajbolji vizažistica, a dokaz tome je i prepuna dvorana ljubiteljica make-up na jučerašnjoj edukaciji u čakovečkom hotelu Castellum.

 

Umjetnička strana make-up artista kod Ane izlazi lakoćom kojom barata kistom u svakom pokretu.  A na samom Makeup masterclassu je svo svoje znanje kroz tri modela i tri različita makeup looka (svakodnevni no-make up look, svečani – neutralni look, glamurozno dramatični) polaznice podučila različitim trikovima za besprijekoran izgled.

Makeup entuzijastice, više ili manje iskusne one koje se šminkaju same ili druge u samom MasterClassa su zasigurno provele dan u svijetu makeup-a, a uz to su dobile i poklon vrećicu punu zanimljivih sponzorskih proizvoda. Ana je i svim polaznicama podijelila i certifikate o prisustvovanju na Masterclass-u.

Među brojnim poklonima našli su se i dugoočekivani parfemi koje su Ana i Filip izradili u suradnji s Hrvatskom Parfemskom Kućom pod vodstvom Tomislava Vrbanca. Sve polaznice prve su jučer isprobale Evita fragrances parfeme. Uz to je Ana istaknula da parfemi ovog tjedna izlaze na tržite. Dok će se predstavljanje Evita fragrances kolekcije parfema by Ana i Filip Ude održati 13. prosinca u Čakovcu u Gradskoj Kavani.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video