Vijesti / Životni stil

FITNESS STUDIO FITLIFE

VIDEO Otopite potkožno masno tkivo ovim funkcionalnim treningom

VIDEO Otopite potkožno masno tkivo ovim funkcionalnim treningom
Fitness studio FitLife

Vaše tijelo je jedino mjesto gdje vi zapravo živite i jedina kuća koju trebate maziti i paziti, a sve kako bi vas dugo služilo i kako bi ta kuća dugo bila nepoderiva...

Funkcionalni trening je svaki trening koji je prvenstveno funkcionalan, koji ima priču, smisao i unutarnju logiku. Vježba koja se izvodi tehnički loše je nefunkcionalna te sam trening, a i vježba, gubi kvalitetu i smisao.

Tako ćete naići na razne metode funkcionalnih treninga, no to ne znači da je svaki funkcionalan. Morate znati da ste svi vi samo rekreativci koji nisu naviknuti na teške i naporne treninge, s lošim posturalnim i štetnim lokomotornim kretnjama, s toga je potrebno polako graditi mišiće i na siguran način stići ili se barem približiti zdravom neutralnom položaju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Neutralni položaj je onaj položaj tijela ili dio tijela u kojem su svi zglobovi pod minimalnim opterećenjem. Vježbanjem koje nije pod kontrolom možemo ozbiljno naštetiti svojem sustavu za pokretanje i time udaljiti krajnje rezultate i želje. Sigurna sam da to ne želite, pa vam tako predlažem da pazite kada vježbate, a osobito sami i da si uplatite nekoliko treninga individualno kako bi naučili pravilne obrasce kretanja.

Vaš će trener s vama proći sve vježbe i naučiti vas kako ih izvoditi s toga odaberite nekog tko će se pobrinuti da sve radite kako treba i tek tada počnete vježbati samostalno.

Vaše tijelo je jedino mjesto gdje vi zapravo živite i jedina kuća koju trebate maziti i paziti, a sve kako bi vas dugo služilo i kako bi ta kuća dugo bila nepoderiva.

Za ovaj trening vam je potrebna samo jedna girja i vaše tijelo. Pazite da su vam sve vježbe dobro poznate i da ih tehnički točno izvodite. Trening je prvenstveno dizajniran za napredne vježbače, čuvajte se i radite sve po protokolu rada.

Prvo se dobro pozicionirajte, krenite uvijek lakše i dobro pripremljeni te pazite na dah koji je važan dio svake vježbe te se pravilnim dahom može izdržati mrvicu više.

Preciznost jednako uspjeh!

Sretno!

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video