Vijesti / Životni stil

NIJE TEŠKO

Želite izgubiti 'škembicu'? Ove tri važne promjene pomoći će vam u tome

Želite izgubiti 'škembicu'? Ove tri važne promjene pomoći će vam u tome
Ilustracija

Masno tkivo koje se nalazi duboko u trbuhu najgora je vrsta, jer potiče upalu i može naškoditi srcu...

U anketi koju je proveo Women’s Health žene diljem svijeta otkrile su da su, od svih dijelova svoga tijela, najnesigurnije upravo kad pričaju ili gledaju središnji dio.

Iako zdravi trbuh dolazi u svim oblicima i veličinama, znamo da je masno tkivo koje se nalazi duboko u vašem trbuhu najgora vrsta, jer potiče upalu i može naškoditi srcu. No, šokantan broj žena ga ima - čak i ako su naizgled fit.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dobra vijest je da vam jednostavne promjene mogu pomoći da se riješite ove masnoće, a ovu su trfi savjeta koji će vam u tome pomoći:

1. Ne morate izbaciti ugljikohidrate

Ali morate dodati vlakna. To  promiče dobre crijevne bakterije, koje su povezane s zdravom težinom.

2. Jedite bademe

Bademi su zadovoljavajući, bogati izbor vlakana, a nedavna studija pokazala je da ljudi koji ih jedu svakodnevno izgube više abdominalnih masnoća od onih koji to ne rade.

3. Dižite utege najmanje tri puta tjedno

Trening snage barem tri dana u tjednu može vam pomoći da sagorijevate više masti, uključujući i trbuh, jer mišić poboljšava vaš metabolizam.

Ali nemojte izbaciti i umjerenu vježbu. Pridržavajte se rutina najvažnijih za ukupnu zdravu težinu, pa izaberite nešto što uživate - trčanje, hodanje, bilo što - i napravite od toga naviku koje ćete se držati.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video