Vijesti / Životni stil

MakeupByAna

Uspješno završen prvi MasterClass makeup artistice Ane Ude, a uskoro se organizira još jedan ovakav event!

Uspješno završen prvi MasterClass makeup artistice Ane Ude, a uskoro se organizira još jedan ovakav event!
Bloom Studio

Ana je istaknula kako je počašćena ogromnim interesom za ovakvu vrstu edukacije i kako će dati sve od sebe da u što skorije vrijeme organizira sljedeći ovakav event te najavila da uz to priprema i svoj vlastiti brand umjetnih trepavica 'Evita Lashes'

Danas je vizažist ili makeup artist jedno od najkreativnijih zanimanja. U doba Instagrama i YouTubea zanimanje makeup artista postalo je globalno utjecajno, a naša regija se može pohvaliti jednom od najboljih make up artistica, Anom Ude.

Ana se makeup-om bavi već dugi niz godina, a u želji da naglasi žensku ljepotu i privlačnost i sama je usavršavala tehnike rada te je pohađala brojne škole i MasterClass tečajeve poznatih svjetskih makeup artista.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon dugogodišnje karijere s kistovima, Ana je ovog je vikenda (9. rujna 2018.) organizirala i svoj prvi MasterClass u čakovečkom Hotelu Park.

Tridesetak zaljubljenica u šminku na samom je MasterClass-u moglo uz Anu usavršiti tehnike šminkanja. Kroz tri modela i tri različita makeup looka (svakodnevni, svečani, glamurozni) polaznice su naučile sve trikove za besprijekoran izgled pomoću makeup transformacije.

Istinski makeup znalci uvijek nas osvoje svojom jednostavnošću i neposrednošću, a takva je bila i Ana koja je tijekom cijelog MasterClass-a davala opsežne odgovore i odala neke osobne trikove koje koristi. Polaznice su uz druženje, ženski networking i učenje o makeup-u nagrađene i vrijednim sponzorskim poklonima te certifikatima o prisustvovanju na Masterclass-u.

Na kraju nam je istaknula kako je počašćena ogromnim interesom za ovakvu vrstu edukacije i kako će dati sve od sebe da u što skorije vrijeme organizira sljedeći ovakav event te najavila da uz to priprema i svoj vlastiti brand umjetnih trepavica “Evita Lashes” za koji se nada da će u prodaju krenuti do kraja ove godine.

Više informacija svakodnevno pratite preko Facebook stranice - MakeupByAna​ i Instagram profila Ana Ude @ana_ude.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video