Vijesti / Životni stil

FITNESS STUDIO FITLIFE

VIDEO Fat Burning trening za topljenje potkožnog masnog tkiva

VIDEO Fat Burning trening za topljenje potkožnog masnog tkiva
Fitness studio FitLife

Bez pomno isplaniranih obroka, treninga i životnog stila, ne možete uspjeti...

Uz izbalansiranu i dobro isplaniranu prehranu, kvalitetne obroke i namirnice vrlo uspješno možete otopiti potkožno masno tkivo. To je osnova svakog fat burning programa u kojem topimo potkožno masno tkivo.

Drugi glavni dio zove se trening koji također mora biti dobro isplaniran, te tako mora sadržavati vježbe jakosti i vježbe izdržljivosti. Bilo da se kombinira ili radi kao izdvojeni trening, što ja preporučujem, on mora sadržavati ove glavne karakteristike.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Bez pomno isplaniranih obroka, treninga i životnog stila, ne možete uspjeti. Svaki vaš obrok od njih minimalno pet, kako bi što više potaknuli metabolizam, mora biti što kvalitetniji te sadržavati tri glavna makronutrijenta, a to su proteini, ugljikohidrati i masti.

Kod proteina mislim na meso, ribu, jaja, svježi kravlji sir, gljive, orašaste plodove, sjemenke itd., kod ugljikohidrata na povrće koje može biti kuhano, svježe ili na pari, a koje možete jesti u izobilju te zdrave masti kao što je avokado.

Piće koje unosite u svoj organizam je voda, čista ili s dodatkom od nekoliko šnita svježih krastavaca, limuna, mente, đumbira itd. najbolje da nađete svoj okus koji vama odgovara i da ne odustajete od svoje cilja.

Želim vam ugodan trening!

Ivana Posavec

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video