Vijesti / Životni stil

MJERENJE MOŽE KRENUTI

Riješene muke mnogih muškaraca: Saznajte koja je veličina prosječnog penisa

Riješene muke mnogih muškaraca: Saznajte koja je veličina prosječnog penisa
Ilustracija

Napokon možete utvrditi nosite li dovoljno centimetara u hlačama...

Znanstvenici su napokon odlučili udovoljiti željama brojnih žena i muškaraca te dati odgovor na pitanje: 'Koja je to veličina prosječnog muškog spolnog organa?'

Često se čini kako je muškarcima najvažnija stvar koliko centimetara nose u hlačama, a u posljednje se vrijeme i žene sve više javljaju s idejama idealnih veličina. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zbog sve većeg pristupa raznim pornografskim stranicama te informacijama o mogućnostima povećanja penisa koje nude brojne kompanije, ne čudi želja za sve većim.

No, prijeđimo na činjenice. Znanstvenici su nakon promatranja grupe od 80 muškaraca zaključili kako prosječna veličina penisa iznosi 8.8 centimetara kada je 'spušten' te 12.9 centimetara za vrijeme erekcije. Uz to, dokazali su kako veličina spuštenog penisa ne uvjetuje veličinu penisa u erekciji te kako godine ne utječu na njegovu veličinu. 

Također, suprotno uvriježenim mišljenjima, 85 posto žena bilo je zadovoljno veličinom muškarčevog penisa, iako oni sami nisu. Točnije, njih čak 45 posto je smatralo da njihov premali. 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video