Vijesti / Životni stil

DNEVNIK JEDNOG PARFUMERA Na snimanju ovog spota sve je mirisalo na...ljubav!

DNEVNIK JEDNOG PARFUMERA Na snimanju ovog spota sve je mirisalo na...ljubav!

Prije nekoliko tjedana Hrvatska Parfemska Kuća predstavila vam je kolekciju parfema inspiriranu ljepotama Hrvatske, u kojoj je svoje parfeme dobilo 8 gradova – Dubrovnik, Opatija, Split, Pula, Zadar, ŠibenikOsijek i Varaždin, zatim 9 otoka – Krk, Cres, Lošinj, Rab, Pag, Vir, Hvar, Brač i Vis, te 4 regijeDalmacija, IstraSlavonija i Kvarner.

Već ovaj vikend odlučili smo snimiti spot koji ćete moći pogledati možda već u mojoj sljedećoj kolumni i siguran sam da će vam se jako svidjeti. Spot u kojem ćemo vam na jedan poseban, šarmantan i razigran način dočarati što se krije u našim prekrasnim bočicama parfema, snimali smo u Gradskoj kavani u Čakovcu, a puno pozitivne energije, dobrih vibracija i kemije između naših glavnih aktera, rezultiralo je gotovo filmskom pričom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Jeste li znali da zakoni privlačnosti mirise stavljaju ispred svih ostalih osjetila? Da je dokazano kako nas upravo nečiji miris privuče i da se zapravo zaljubimo u ono kako netko miriše? Ako prirodnom mirisu tijela dodamo idealan parfem koji nam savršeno odgovara, to je kombinacija kojoj nitko ne može odoljeti. Mislimo da se upravo to dogodilo na snimanju našeg spota, a kao dokaze prilažemo fotografije sa snimanja, da vam dočaramo atmosferu prije nego pogledate video koji vam pripremamo.

A kad već govorimo o privlačnosti, ako stvarno želite nekog zavesti, preporučamo dva mirisa...jedan za muškarce, sve o njemu saznajte ovdje...i jedan za žene koji vas čeka ovdje.

Uživajte!

Vaš parfumer,
Tomislav Vrbanec

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!