Vijesti / Životni stil

BURGERS AND BARBELLS VOL II Najfiniji i najjači party ponovo dolazi u Varaždin!

BURGERS AND BARBELLS VOL II Najfiniji i najjači party ponovo dolazi u Varaždin!

Maraschino Craft Bar i TTS Sport centar u Varaždin ponovno dovode pravu europsku sportsku i gastronomsku poslasticu. Od drugog po redu 'Burgers and Barbells vol II' festivala dijeli nas manje od deset dana!

- Zadovoljstvo nam je najaviti najfiniji i najjači party u gradu! Potrudili smo se dovesti najbolje burgeraše iz Hrvatske, Slovenije i Srbije budući da smo prošle godine imali odličan odaziv Varaždinaca, ali i gostiju iz okolice. Ove godine očekuje nas pravi gastro spektakl! - rekli su nam organizatori.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za nešto više od tjedan dana, 1., 2. i 3. lipnja u Tts Sport Centru Varaždin (u sklopu kojeg se nalazi i Maraschino Craft bar) održat će se 5. Varaždin Throwdown, veliko međunarodno natjecanje u Crossfitu, a istovremeno s natjecanjem održat će se i 2. Maraschino BurgerFest koji je od ove godine također međunarodan, a na kojem su glavne zvijezde najfiniji burgeri iz čak 3 zemlje.

Cilj BurgerFesta nije kvantiteta već kvaliteta, a želja organizatora je potaknuti burger scenu u Varaždinu i pokazati kako izgledaju pravi, kvalitetni burgeri koje pripremaju najbolji burger barovi u regiji.

Ovogodišnji izlagači su Central Park Čakovec iz Čakovca, Reshetka by Đurina Hiža, Toster Bar iz Novog Sada, Jack & Joe Steak and Burger Club iz Maribora i Submarine Burger iz Zagreba.

Uz odličnu hranu i atraktivan sport svakako ide i odlična glazba. Tijekom sva tri dana za glazbu će se brinuti DJ, a u petak uvečer na Burgers and Barbells dolazi poznati DJ Mario Kovač sa svojim odličnim setom.

U subotu već u 9 ujutro vas očekuje svečano otvaranje CrossFit natjecanja – Varaždin Throwdown 2018, nakon otvaranja DJ, a uvečer live svirka izvrsnog zagrebačkog cover benda 4head.

Ulaz na sportsko natjecanje i festival burgera je besplatan, a atraktivan program, kako sportski tako i gastronomski primjeren je svim generacijama i ukusima!

- Najfinije burgere možete kušati već od petka, 1. lipnja od 14 sati, te cijelu subotu i nedjelju, a sportski dio festivala započet će u subotu ujutro. Svi ste pozvani! - poručuju iz TTS Sport centra.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci