Vijesti / Životni stil

ORGANIZIRAJTE FILMSKU VEČER s prijateljicama: Najbolji filmovi za druženja

ORGANIZIRAJTE FILMSKU VEČER s prijateljicama: Najbolji filmovi za druženja

Postoji li išta bolje od ženske večeri pune smijeha, hrane i dobrih filmova? Mi mislimo da ne. Često zbog stresa i svakodnevne rutine ne može pronaći vremena za posvetiti čitavu večer našim ženskim prijateljicama.

Međutim, idealno bi bilo izdvojiti tri sata svaki mjesec i posvetiti se ženskim temama. Takva večer ne može proći bez omiljenih chick flickova koje možemo pogledati barem sto puta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

To su oni filmovi koje znamo recitirati, a ni sto i prvi put nam neće dosaditi. Najčešće se radi o romantičnim komemedijama ili pričama u kojima je glavni lik snažna žena. Ove filmove uvrstite u svoju žensku večer i uživajte.

Pretty woman: film koji uveseljava već skoro dva desetljeća nikada neće izaći iz mode. Zgodan i mlad Richard Gere u ulozi bogataša izvlači nam osmijeh na lice, a prekrasna Julia Roberts oduševljava nas svojom spontanošću i jednostavnošću.

Briljantin: uz ovaj ćete se klasik rasplesati, a najpoznatija romansa između John Travolte i Olivie Newton John uvijek će nam ugrijati srca. Prisjetite se još jednom kakve je plesne pokrete izvodio legendarni John Travolta.

Vrag nosi Pradu: nešto noviji,ali beskrajno zabavan je i film s Anne Hathaway i Meryl Streep u glavnim ulogama. Mlada novinarka koja probija svoj put ka uspjehu i glamurozna,"zločesta" šefica postale su iconic duo.

Plavuša s Harvarda: Reese Witherspoon osvojila je svijet u svojoj rozoj, šljokičastoj haljini uz svoju chivavu. Priča koja prati razbijanje stereotipa o bogatim, obožavateljicama mode i, naravno, plavim djevojkama postao je omiljeni go-to film za ženski movie night.

Bilježnica: ovaj film možda nije najveseliji, ali žene ga obožavaju. Tipična priča koja uključuje odabir između bogatog muškarca kojeg ne volimo i naše prave ljubavi koju nitko ne odobrava. Čak i da vam se ne svidi film, tko ne bi obožavao Ryana Goslinga?

Od klinke do komada: prisjetite se kako ste jedva čekali odrasti, a sada bi dali sve da budete ponovno 13-godišnjakinja. Osim pregršt intrigantnih situacija, očekujte i puno romantike.

Pripremite grickalice i uživajte sa svojim najboljim frendicama prije povratka u realnost već sutradan.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci