Vijesti / Životni stil

Parfem ne biramo mi, bira ga naša osobnost! Što izbor parfema govori o vama?

Parfem ne biramo mi, bira ga naša osobnost! Što izbor parfema govori o vama?

Već je dobro poznato kako ne miriši svaki parfem identično na različitim osobama, sjetite se samo koliko puta ste na nekom namirisali odličan parfem, a kad ste ga isprobali na sebi, to jednostavno nije bilo to. To se događa zato jer svatko od nas već ima svoj miris, odnosno naša koža specifično miriši. Kad tome dodate parfem, prirodan miris tijela miješa se s mirisom parfema i dobivate potpuno unikatan miris. Osim prirodnog mirisa kože, parfeme biramo prema osnovnim crtama naše osobnosti.

Kad je o ženskim parfemima riječ, cvjetne note, poput ruže, ljubičice, božura, ljiljana, jasmina, bit će odabir pravih dama, koje obožavaju ženstvenu odjeću i često se zapitaju jesu li rođene u pravo doba. Prema osobnosti i sklonosti klasici, nježnim, cvjetnim uzorcima, romantičnoj odjeći poput ženstvenih haljina s volanima, pripadnice ove skupine često mislima odlutaju u vrijeme dvoraca, raskošnih haljina i romantičnih bajki. Ako ste se pronašli u ovom opisu, izborom parfema Lady Chic, Hrvatske Parfemske Kuće, sigurno nećete pogriješiti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Energične, pozitivne žene, mladenačkog duha, najčešće će birati voćne parfemske note koje mirisom podsjećaju na slobodu, prirodu i svježe voće. Ako ste stalno u pokretu, dinamični ste i ne možete zamisliti rad u uredu ili godinu bez putovanja, miris Cool Girl s notama dinje, ribizla, limuna, dunje i ananasa biti će savršen izbor za vas.

Drvenaste note posebna su skupina parfemskih nota, vrlo specifičnog mirisa, pa su i namijenjene posebnim ženama. Snažne, samosvjesne, originalne žene birat će upravo drvenaste note. Pune samopouzdanja, sigurne u sebe, ovakve žene vole se isticati i biti drugačije od drugih. Drvenaste i citrusne note parfema Lets Party bit će idealne za žene koje žele biti zapažene i zapamćene.

Žene koje vole biti u centru pažnje, obožavaju atraktivnu i upadljivu odjeću, a flert i koketiranje snažna su im crta karaktera, izabrat će orijentalne note. Note mošusa, tamjana, opopnaksa, vanilije, cedra i sandalovine čine savršen spoj u parfemu Oriental Flower.

Nismo zaboravili ni muškarce. Drvenaste, začinske i aromatične note odlike su muških parfema intenzivnijeg mirisa, koje biraju ozbiljni, poslovni muškarci. Ako volite odijela i poslovni look, idealan parfem za vas je Mr.Suit, parfem koji se dugo, dugo pamti.

Citrusne i svježe-začinske note, birat će muškarci ležernijeg stila života, koji uvijek žele ostaviti dobar dojam, pa će birati bezvremenske mirise. Upravo takav je parfem No.1, koji je iznimno postojan i garantira vam da nećete proći nezapaženo.

Želim vam da svoje parfeme birate pažljivo, uvijek kad ste dobre volje i smireni, tako ćete najlakše pronaći baš ono što vam savršeno odgovara.

Vaš parfumer,
Tomislav Vrbanec

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci