Vijesti / Životni stil

'Jedem sve i vježbam ko budala! Rezultati: Minus 14 kila!'

'Jedem sve i vježbam ko budala! Rezultati: Minus 14 kila!'

Oni vjerni pohoditelji TTS-aCrossFit Varaždina znaju, oni drugi ne znaju, ali prošli tjedan dvorane su bile renovirane. Jeeej pauza od treninga? Oh no no, no passaran! Trenira se taman da i dvorane nema. Nema Dinka milosti.

Dakle, ako hoćete rezultate držite se Dinke. Ja to sad odgovorno tvrdim. U dva mjeseca Dina i ja došle smo do minus 14 (četrnaest!! Deset i onda još četiri!) kila. Nije bilo lako, ali se dogodilo.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kak? Tak da je Dinka doslovno bila dostupna 24/7. Meni je jasno da je to jako povlašteni tretman i da se sad lagano odmičem od prvotne ideje ovog bloga koja je bila isprobvati stvari koje budu dostupne svima i tako to, ali ni jedna od svih tih stvari za mene nije baš funkcionirala sto posto. Ne zato jer su drugi oblici vježbanja loši ili manje efikasni ili na bilo kojoj drugoj razini manje kvalitetni od ovog, nego jednostavno zato jer ja nisam bila dovoljno u tome. Za mene to nije bilo to. Ne izmišljam sad ovo jer 'su ti oni rekli da tak napišeš' nego zato jer mi je vaga rekla minus 14 kila, a u tom trenu ja pišem kaj mi vaga veli. Jer je tak. Evo ukratko kak funkcionira veza izmedju Dinke i mene.

Kad smo počele vježbati intenzivno skupa, odmah u startu dobila sam smjernice prehrane, kakve obroke da jedem, kaj da jedem i kad da jedem. Dobila sam recepte, savjete za međuobroke, prijedloge ručkova, način na koji pojesti najkvalitetniju večeru, sve sam dobila. Čak sam dobila i svoje najdraže obroke, takozvane cheat mealove (ono kad se praviš da je smak svijeta, a sve kaj može pomoći civilizaciji je ono kaj ti pojedeš pa se onda potrudiš da to bude.. SVE!), eto, sve to sam dobila.

Dobila sam i Dinkin broj i whatsapp koji je služil najviše za 'E Dinka, smijem pojesti _____ - fotka' – 'Smiješ, al daj si umjesto ovoga stavi ovo..' ili 'Ne, radije pojedi ovo i ovo'… ili 'E, Dinka, gle kaj sam vidla u ovom dućanu na akciji, treba mi to (neki brutalni protein od kojih prek noći postaneš Arni)' –'Ne treba ti to, daj si radije kupi brokulu i posni sir..'

Ukratko, zlostavljala sam Dinku i telefonski i slikovno i uživo. Kad nismo skupa vježbale, bile smo na telefonu. Ali je funkcioniralo. E pa prošli je tjedan Dinka to sve dovela na drugu razinu.

Dvorana u rekonstrukciji, Dinka na moru, a ja u dvorani. Kak to? E pa ovak.. svako jutro za dobro jutro dolazi Dinkina poruka s cijelim detaljnim treningom za taj dan. Ja se pakiram, odlazim na TTS, tam me čekaju Dinkini ljudi (Hvalaaaa Mia, Robi i Pero) koji mi otključavaju vrata za prostoriju di mi je Dinka ostavila potrebne rekvizite.. I Idemooo! Nema labavo, rekli bi neki ljudi.

Nakon svakog treninga ja Dinki mrtvi selfi, a ona meni novi trening. I tak svaki dan. Again, shvaćam da je to posebni tretman, ali kad ga već imam, zakaj da se ne pohvalim.
Istina da su naša vaganja najčešće izgledala ovak:


Ali nema veze, isplatilo se.

Veliki planovi su još pred nama. Planiramo do 9. ili 10. mjeseca napraviti još čuda, a onda budem počela ubacivati i neke prije/posle sličice da se svi skupa malo zabavljamo. Dobre budu. E da, ne pijem nikakve detox čajeve, čank šlank i te gluposti.

Jedem sve i vježbam ko budala. Takve su naredbe. Teretana 5 dana (nekad i 6 dana) u tjednu po minimalno sat vremena ili više, veliki zdravi obroci (ili mali malo manje zdravi obroci) i puno 'E Dinka…' i to je to. Čarobni štapić je šipka od 15 kilograma.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci