Vijesti / Životni stil

LIJEPO TIJELO Kako do ravnog trbuha u samo sedam dana

LIJEPO TIJELO Kako do ravnog trbuha u samo sedam dana

Stiže ljeto, a vi se još budite iz zimskog sna? Postoji šest jednostavnih rutina pomoću kojih ćete u sedam dana doći do željenog trbuha.

1. Kružni trening

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ako želite izgraditi mišiće, a u isto vrijeme i sagorjeti masti, kružni trening tri puta tjedno će vam pomoći da ostvariti svoj cilj. Kako to postići? U jednom setu 15 puta ponovite iskorak, sklekove i zgibove. Ne morate ići u teretanu, parkić ispred zgrade će biti dovoljan. Poslije svake vježbe skačite preko užeta jednu minutu. Po treningu ćete izgubiti oko 500 do 600 kalorija.

2. Pazite što jedete

Dok pokušavate doći do ravnog trbuha u samo sedam dana, vrlo je važno paziti što unosite u svoje tijelo ako želite vidjeti promjenu. Voće, povrće, integralni kruh, piletina, govedina, riba i nemasni mliječni proizvodi trebali bi zamijeniti procesiranu hranu punu šećera.

3. Pijte puno vode

Voda izbacuje toksine iz tijela, što će vam pomoći i kod ravnog trbuha, ali i kod sjaja kože. Pijenje vode ne znači da morate popiti 20 litara vode dnevno, već i zdrava pića poput zelenog čaja bogatog antioksidansima i svježe cijeđene sokove.

4. Izbjegavajte sol

Kako bi smanjili zadržavanje vode, smanjite unos soli. Začinite hranu s drugim začinima i biljem.

5. Izbacite alkohol

Zbog alkohola se vaš trbuh može činiti 'napuhnut'. Kako bi došli do savršene figure i ravnog trbuha za samo sedam dana, u potpunosti izbacite alkohol.

6. Ne možete se izvući bez ciljanih vježbi

Pod time mislimo na vježbe za trbuh. Tri puta tjedno radite trbušnjake i podižite noge: tri seta od 20 ponavljanja trebalo bi biti dovoljno. Također, ubacite i vježbu plank (daska) držeći svoje tijelo u uzdignutom položaju na koljenima 30 do 60 sekundi.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci