Vijesti / Životni stil

PET poza u kojima ćete pomoću jastuka doživjeti jači orgazam

PET poza u kojima ćete pomoću jastuka doživjeti jači orgazam

Osim za spavanje, jastuk vam može poslužiti i za brojne druge stvari. Mnogi ga koriste kako bi im seks bio bolji, a ako niste znali na koji način možete koristiti jastuk da poboljšate svoj seksualni život u nastavku otkrijte sve tajne koje skriva obični jastuk na kojem inače samo spavate. No, prije nego ga krenete koristiti, ipak nemojte uzeti baš onaj na kojem spavate već izaberite jedan koji ćete imati samo za te potrebe.

1. Jahaća poza

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kada je žena na muškarcu užitak je poseban, no mnoge žene znaju koliko ta poza može biti bolna za koljena. Stoga stavite jastuk ispod koljena kako bi si olakšali, a pomoći će vam i ako je vaš partner obdareniji da lakše kontrolirate penetraciju. 

2. Lijena pseća poza

Umjesto na koljenima, lezite na trbuh, stavite jastuk ispod njega, skupite noge i užitak će vam biti zagarantiran.

3. Misionarska poza

Ako volite misionarsku pozu ovo je onda idealan dodatak za vas. Stavite jastuk ispod stražnjice i bacite se na posao. Penetracija će tako biti jača zbog čega će žena lakše postići orgazam, a ni muškarci neće ništa manje uživati.

4. 'Žlica' poza

Malo je onih koji ne vole ovu pozu, no zapravo žena u njoj ništa previše ne može učiniti. No, ako je želite začiniti, stavite jastuk između koljena i užitak će vam oboma biti puno veći.

5. Ustanite se

Recite svom partneru da se ustane, a vi lezite na kraj kreveta, stavite mu noge na ramena, a jastuk ispod stražnjice kako bi se podignuli. nakon toga vam preostaje samo uživati.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci