Vijesti / Životni stil

OVO su stvari koje muškarac ne bi trebao tražiti u vezi...

OVO su stvari koje muškarac ne bi trebao tražiti u vezi...

Na početku veze, kada su leptirići u trbuhu često prisutni, lako se može dogoditi da oni svojim krilima zaklone pogled na crvene zastave upozorenja u vezi.

Ipak, na neke stvari treba obratiti pozornost hladne glave, barem kada leptirići odu na spavanje. Ako muškarac traži neke od ovih stvari u vezi, razmislite je li vrijeme da date petama vjetra...

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Da promijenite izgled...

Govori vam da izgledate lijepo i atraktivno, ali ipak želi da više izgledate poput neke druge žene? Daje vam savjete da kosu obojite u neku drugu boju, prigovara vam za poveću stražnjicu ili koji centimetar viška na trbuhu? Traži da povećate grudi, a vi niste o tome ni razmišljali? osoba koja vas voli i do koje vam je stalo, ne bi trebala željeti da više nalikujete nekoj poznatoj glumici koju 'voli' od svojih pubertetskih dana ili sl.

Da pređete svoje granice u spavaćoj sobi...

Ako vam neke stvari u spavaćoj sobi nisu prihvatljive, nemojte na njih pristajati. Ako partner inzistira, riješite se ovog i nađite novog partnera jer ovdje je tanka granica preko koje se može nalaziti zlostavljanje.

Da se odreknete prijatelja ili obitelji...

Ovo se nikako ne bi trebalo događati u nijednom normalnom odnosu. Ljubomora nije 'slatka', ljubomora je upozorenje i može ukazivati na opasnost da je riječ o "control- freaku", kaže psihologinja iz New Yorka Catia Harrington.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci