Vijesti / Životni stil

KAKVE ŽENE biraju muškarci koji varaju svoje partnerice i gdje ih traže?

KAKVE ŽENE biraju muškarci koji varaju svoje partnerice i gdje ih traže?

Gdje nevjerni muškarci traže svoje partnerice za preljub? To je zanimalo i stručnjake koji su proveli istraživanje u Australiji kako bi dobili odgovor na ovo pitanje.

U istraživanju je sudjelovalo 1300 muškaraca, a njih 27 posto otkrilo je da će u namjeri da započnu nevjeru, pristupiti kolegicama s posla ili prijateljicama, odnosno, ženama koje već poznaju. Njih 23 posto otkrilo je da bi se spetljalo s nepoznatom ženom na poslovnom putovanju, a kao razlog nevjere navode da je to pokušaj da se osjećaju sretnije u nesretnoj vezi, radije to nego da prekinu postojeću vezu u kojoj se ne osjećaju potpuno zadovoljno.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Paul Keable, jedan od autora istraživanja, tvrdi kako mnogi muškarci traže partnericu i online kako ne bi narušavali svoj socijalni ili profesionalni krug poznanstava. Tako, tvrdi, muškarci smatraju da postoje manje šanse da budu otkriveni. Poražavajući su rezultati koji pokazuju da čak 99 posto muškaraca želi vezu sa strane ili je o tome razmišljalo. Najviše varaju samo radi seksa.

Žene su, s druge strane, puno manje odlučnije varati svoje partnere. Pokazalo se da je njih 39 posto varalo, a tek 35 posto razmišljalo o prijevari. One koje se upuštaju u varanje to najčešće čine nakon rođenja djeteta. Njih 15 posto traži aferu na radnom mjestu, a 17 posto ih mašta o seksu sa svojim nadređenim.

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci