Vijesti / Životni stil

Siniša Pšak: 'Nitko me nije mogao povrijediti jer sam se šalio na svoj račun'

Siniša Pšak: 'Nitko me nije mogao povrijediti jer sam se šalio na svoj račun'

Varaždinac Siniša Pšak, jedan je od kandidata u televizijsko showu 'Život na vagi', za RTL je izjavio da se u show prijavio kada je shvatio da bi mu tadašnjih 191,3 kilograma moglo ozbiljno naštetiti zdravlju.

Siniša je soboslikar, nema curu niti ženu i smatra da je tome možda kriva i debljina. Od malena je imao problema s gomilanjem kilograma, čim njegova mama ne bi gledala, baka je, kaže, za stolom uskakala s porcijama hrane, na kraju je, s vremenom, njegovo stanje preraslo u tešku bezvoljnost.

'Bio sam bezvoljan i čangrizav, a to bih rješavao tako što bih se zatvorio u sobu i po cijele dane bio pred računalom. Što je najgore, kad god bih bio takve volje, utjehu sam tražio u hrani', priznao je Siniša.

U školi nikad nije imao problema zbog svog izgleda, ali uvijek bi se pronašao neki pojedinac koji mu je znao dobaciti da je debeo, ali na takve se stvari jednostavno nije obazirao, već bi se nasmijao i otišao. Često se znao šaliti na vlastiti račun kako bi ušutkao zle jezike.

Osim želje za dobrim izgledom, Siniša se prvenstveno prijavio u show zbog zdravlja. Doktora je u rijetkim situacijama posjećivao jer kaže da je sve zdravstvene tegobe koje bi imao pokušavao riješiti sam. Da mu višak kilograma predstavlja problem, prvi put je osvijestio 2011. godine kada je slomio nogu. Tada je zbog težine imao gips 6 tjedana, umjesto uobičajenih 3-4 tjedna jer se doktor bojao da bi noga ponovno zbog velikog broja kilograma mogla puknuti.

Želja mu je nakon showa pronaći posao koji će ga veseliti.

‘Ne želim više raditi ono što ne volim, mada, ja sam dosta prilagodljiv i zavolim svaki posao, ali htio bih biti baš sretan u tome što radim’ rekao je Siniša prije ulaska u show.

Svoju odjeću kupuje u trgovini sa samo velikim brojevima, ali se nada da će se i to promijeniti.

Ovaj tjedan u 'Životu na vagi' za Sinišu je od velike važnosti. Prvi puta u životu njegova kilaža bila je ispod 180 kilograma. Simpatični Siniša nije mogao sakriti oduševljenje svojim rezultatom, što mu je dalo vjetar u leđa da svakim danom bude sve bolji i bolji.

Koliko će kilograma izgubiti Siniša i koji ga sve izazovi čekaju, gledajte u 'Životu na vagi' ovaj ponedjeljak u 20 sati na RTL-u!

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!