Vijesti / Životni stil

FOTO Ovogodišnji Dani vjenčanja privukli mnoge u Lumini centar

FOTO Ovogodišnji Dani vjenčanja privukli mnoge u Lumini centar

Lumini centar ovog je vikenda pravo mjesto za sve one koji u skorije vrijeme planiraju izreći sudbonosno 'da'. Tamo se ovog vikenda održavaju Dani vjenčanja, popraćeni bogatim zabavno-glazbenim programom.

Budući mladenci tamo mogu pronaći sve što ih zanima, a sve je to popraćeno glazbeni nastupima Valentine Geci Koren, Učitelja, ansambla Biškupec te tamburaških sastava Taliri i Špancir. Svoje plesno umijeće pokazali su i članovi poznatih varaždinskih plesnih klubova.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Mladence očekuju i vrijedne nagrade Zlatnih gorica, zlatarnice i srebrnarnice Dominik te drugih. Mladenke svakako trebaju posjetiti Müller gdje je za njih organizirano besplatno savjetovanje i šminkanje.

Posebna poslastica bit će sutra, 18. veljače, u 18 sati kad će se održati modna revija u produkciji Marijane Gregurić, a prikazat će se i najnovije kreacije varaždinskih modnih dizajnerica i salona vjenčanica. Poseban naglasak pritom će biti stavljen na odjeću za najsvečanije trenutke. Među dizajnericama koje će prikazati svoje nove kolekcije u centru Lumini su obrt Lorella, Melita Kukec, Snježana Radev, Željka Vidović i salon vjenčanica Lidija.

Program će voditi, a nešto i otpjevati Nenad Kumrić Charlie.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!