Vijesti / Životni stil

Zbog ovog će se apsolutno svi frajeri okretati za tobom

Zbog ovog će se apsolutno svi frajeri okretati za tobom

Od davnina je poznato da su žene zavodile mirisima.  Kleopatra je najpoznatija žena u povijesti koja je shvatila da je muškarce vrlo lako zavesti mirisima. Ona je to radila sa čistim uljem jasmina, koje još nazivamo i kraljem parfema.

Iz ranije povijesti najutjecajnija žena je Coco Chanel. Njoj se i danas dive mnogi modni stručnjaci, a najpoznatija je po tome što se zauvijek promijenila pojam ženske ljepote.

Parfem o ženi kaže više no njezin potpis. (Coco Chanel)

Od tada, vremena su se promijenila, novi trendovi se stvaraju svaki mjesec, ali muškarci i dalje padaju na iste mirise kod žena kao i prije 100 godina.

Najbolje mjesto u Hrvatskoj na kojem možemo potražiti odgovor na pitanje koje zanima sve žene svijeta potražili smo u Hrvatskoj Parfemskoj Kući. Razgovarali smo s Tomislavom Vrbanecom, glavnim parfumerom koji nam je otkrio kako žene vrlo jednostavno mogu zavesti muškarce.

'Žene su vrlo kompleksna bića. One nisu samo strast i tijelo, a muškarcima je vrlo teško shvatiti kako razmišljaju. Ako to žele, mogu postići apsolutnu dominaciju nad muškarcima. Koliko god da se ponekad smatrale neshvaćenima i neprivlačnima, gotovo su uvijek u krivu.

Teško da će Vam to ikada priznati, ali muškarci su osjetljiva bića. Izuzetno strastveno reagiraju na miris žene, a danas, kada su nam dostupni kvalitetni parfemi, žene mogu birati način na koji žele zavesti muškarca – ističe Tomislav.

3 najbolja mirisa današnjice, a koji itekako mogu pomoći svakoj ženi u misiji da zavede muškarca su:

BETWEEN SHEETS – 35 ml – PARFEM – Hrvatska Parfemska Kuća

Bezvremenski i raskošan cvjetni miris za sve žene koje žene ostaviti zamamni dojam na muškarca. Pomno odabrani sastojci ovog parfema neće ni jednog muškarca ostaviti ravnodušnim, a postojanost samog mirisa na koži je fascinantna.

Preporuka parfumera: nanesi ovaj parfem kada ga želiš očarati u krevetu

Parfemska kompozicija: cvijeće, citrusi, vanilija, voćne note

THE POWER OF FEMININITY – 35 ml – PARFEM – Hrvatska Parfemska Kuća

Savršeni miris za svakodnevno korištenje. Svojom kompozicijom slavi žensku ljepotu u prirodnom izdanju, a odličan je izbor ako želiš postići da se muškarci okreću za tobom. Uz ovaj parfem, muškarac neće moći proći kraj tebe, a da se ne okrene.

Preporuka parfumera: nanesi ovaj parfem kada želiš biti zapažena

Parfemska kompozicija: voćne, slatko-puderaste note

GIRL ON A MISSION – 35 ml – PARFEM – Hrvatska Parfemska Kuća

Svjež, cvjetno-voćni miris za žene koje žele ostaviti trag pozitivnosti i sreće. Ovim mirisom bez problema privući ćeš mlađe muškarce koji su spremni na zabavu. Odličan je izbor za večernji izlazak.

Preporuka parfumera: nanesi ovaj parfem kada želiš postići onaj dobro poznati WOW efekt

Parfemska kompozicija: citrusi, drvene note

Kompletnu ponudu parfema Hrvatske Parfemske Kuće možete pronaći i na www.croatianperfumehouse.eu.hr.

 

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!