Vijesti / Životni stil

MISS SUPRANATIONAL Kandidatkinje posjetile Modnu kuću Ellera i isprobale haljine

MISS SUPRANATIONAL Kandidatkinje posjetile Modnu kuću Ellera i isprobale haljine

Kandidatkinje za izbor Miss Supranational Varaždinske županije posjetile su jučer modnu kuću Ellera.

> VIDEO Pred djevojkama su pripreme za glamurozno finale

> FOTO Održan casting za Miss Supranational

> PREDSTAVLJANJE (2) Kandidatkinje u A.R.M. dizajnu isprobale modne kreacije

FOTO U sklopu priprema za Miss Supranational djevojke posjetile tvrtku Galko

Varaždinski izbor organizira Lena Radanović, koja je direktorica izbora za miss Supranational za Varaždinsku županiju, a casting je održan u Hotelu Turist.

U finalu koje će se održati 28. travnja u Hotelu Turist sudjelovat će 13 djevojaka, a četiri od njih posjetile su u srijedu modnu kuću Elera, te se fotografirale u prekrasnim haljinama ove poznate varaždinske modne kuće.

1. Nikolina Žitnjak

Zovem se Nikolina. Imam 25 godina i dolazim iz mjesta izvan grada Varaždina, Gornjeg Kućana.  Od djetinjstva volim fotografiju, olovku i crtanje. Oslikavam zidove i crtam svugdje gdje stignem. San mi je postati umjetnik i baviti se modom jer ju volim. Usput obožavam sport, trčanje, biciklizam, planinarenje i sve što ima veze sa sportom. Htjela bih postati i fitness trener, tko zna možda se to i ostvari. Svi me znaju kao jednu jednostavnu, prirodnu, borbenu i čvrstu djevojku. Ono što naumim to i ostvarim. Zašto sam se prijavila na Miss Supranational,  ne samo zbog vanjštine nego i zbog toga jer želim uspjeti u manekenstvu. Svaka cura koja se prijavila je već sama po sebi pobjednica, jer nosi ono nešto posebno. Ljepota žene ne nalazi se samo u šminki nego u njezinoj prirodnosti bez šminke, u osmjehu, očima. Ako zračiš iznutra ljepota ce se vidjet i izvana. Ljepota znači karakter, lijepo ponašanje i elegantnost jedne žene. Šminka i odjeća nas samo krasi.

2. Tea Tušek

Moje ime je Tea Tušek,imam 18 godina, živim u Pleši, malom mjestu pored Trakošćana.

Pohađam srednju školu u Ivancu, smjer ekonomist, 4.razred. Svoje slobodno vrijeme volim provoditi s prijateljima, volim šetati i povremeno voziti bicikl. Vrlo sam komunikativna osoba te se volim družiti i stjecati nova prijateljstva.

 

3. Mateja Marget

Moje ime je Mateja Marget, živim u Varaždinu. Imam 24 godine. Studentica sam prve godine diplomskog studija 'Upravljanje vodama' na Geotehničkom fakultetu u Varaždinu. U slobodno vrijeme bavim se rekreacijom u fitness centru 'Sporttime' te radim preko student servisa u DM-u.

Komunikativna sam i vedra osoba, volim izazove, stjecati nova iskustva i upoznavati nove ljude.

4. Manuela Divjak

Moje ime je Manuela Divjak. Dolazim iz predgrađa Varaždina, Hrašćice. Imam 17 godina te idem u Gospodarsku školu Varaždin, smjer upravni referent. U slobodno vrijeme volim boraviti u prirodi te crtati i slikati. Inspiraciju za crtanje uvijek dobivam iz glave. Nakon završetka srednjoškolskog obrazovanja željela bih upisati Policijsku akademiju ili Akademiju likovnih umjetnosti u Zagrebu. Obožavam modu i isprobavanje raznih stilova odjevanja po čemu me prijatelji i vrlo dobro poznaju. Smatram da će me ovi izbori podignuti još više kako u svijetu mode tako i u životu općenito. Komunikativna sam, vedra, uvijek nasmijana, imam svoje ciljeve koje uvijek nastojim ispuniti te sam vrlo odlučna osoba.

 

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.