Vijesti / Životni stil

DNEVNIK JEDNOG PARFUMERA 'Parfem je jedino što nosim dok spavam'

DNEVNIK JEDNOG PARFUMERA 'Parfem je jedino što nosim dok spavam'

S...S...S...strast!

Sinonim je za ekstravaganciju, eleganciju i strast. Putena ljepota, neodoljiv šarm na koji su pali i najjači, fascinantna femme fatale Hollywooda. Marilyn Monroe živjela je uistinu punim plućima. Nerijetko su je pitali kako to uspijeva, čime slama muškarcima srca, čime ih zavodi i čime ih osvaja u krevetu. Je li to skupa odjeća, seksi donje rublje, u čemu spava? Njen odgovor jedna je od najzapamćenijih izjava u povijesti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Marilyn je jednostavno rekla: 'Coco Chanel No. 5 jedino je što nosim dok spavam'.

Koliko je parfem nezaobilazno sredstvo u zavođenju i privlačenju željenog partnera, znala je već i egipatska kraljica  Kleopatra. Na mirisima nije štedila, a njihov afrodizijački učinak svjesno je koristila u zavođenju Marka Antonija. Na njihove sastanke na obale Tibeta dolazila je obavijena senzualnim mirisom jasmina, a rimski vojskovođa bio je njome potpuno opčinjen. Kad bi Kleopatra danas birala svoj miris, sigurno bi odabrala The Power of Femininity, profinjen miris prepun ženstvenosti, koji će s nogu oboriti i najjače muškarce. Kreiran za žene koje znaju što žele i znaju kako to dobiti, Hrvatska Parfemska Kuća ovim mirisom slavi ženu koja se sa životnim izazovima nosi visoko uzdignute glave.

Rimljani su posebno cijenili parfeme. Najcjenjeniji sastojak mirisa u Rimu bila je ruža. Car Neron, poznat po svojoj kontroverznosti, za jedne bakanalije dao je sagraditi vodopad od ružinih latica, no ta ideja završila je tragično – zbog dimenzija sagrađenog vodopada, jedan od gostiju se ugušio. U Rimu je bilo popularno i održavanje raskošnih gozbi na kojima su puštani namirisani golubovi. Popeja, Neronova žena, bila je fascinirana mirisima, apsolutno ih je obožavala. Parfem Sexy I dostojan je Popeje, carice Rima, a svaka žena će se osjećati kao carica uz note ruže, jasmina i karanfila, koje Hrvatska Parfemska Kuća donosi u ovom uistinu nezaboravnom mirisu.

Povijest mirise pamti kao glavne adute u zavođenju, kao afrodizijak, kao nešto što daje onu završnu čar našoj osobnosti. Bez parfema, obučeni smo samo na pola. Miris je ono što nas izdvaja, miris je ono što zapravo privuče dvoje ljudi, a Hrvatska Parfemska Kuća pobrinula se da uživate u uistinu najkvalitetnijim sastojcima koje jedan parfem može poželjeti. Ako ste do sad bili uvjereni da skupi parfemi razvikanih imena traju dugo, da mirišu božanstveno, te da za njih nema dovoljno dobre zamjene, dopustite da vas razuvjerimo. Kod nas ćete za sebe pronaći nešto što ćete ljubomorno čuvati samo za sebe – vašu osobnost pretočenu u kapljice najfinijih parfemskih esencija, zarobljene u najelegantnije bočice, koje ćete osloboditi ujutro kako bi na vašoj koži s vama provele još jedan divan dan. A navečer...dopustite nam da se ušuljamo u krevet s vama, dopustite da budemo jedino u čemu ćete spavati...sigurni smo da će to biti jedna posebna, nezaboravna noć.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!