Vijesti / Životni stil

DNEVNIK JEDNOG PARFUMERA Mirisni horoskop - što o vama govori vaš parfem?

DNEVNIK JEDNOG PARFUMERA Mirisni horoskop - što o vama govori vaš parfem?

Kaže se da parfem o ženi govori više nego njen rukopis. Izbor mirisa poseban je proces, a što vam najbolje odgovara ovisi o vašem karakteru. Upravo je izbor parfema ono što odražava osobnost, stil života i stav prema okolini. Postoji čitav niz teorija zašto biramo određene mirise, poput one da ljudi jačeg karaktera i dominantnih osobina biraju jake parfeme, oni skloniji avanturama, pustolovinama i istraživanju biraju svježe, voćne mirise, a osobe blažeg, nježnijeg karaktera biraju cvjetne i neutralne note parfema.

Zanimljiva je teorija ona prema kojoj naš horoskopski znak bitno utječe na izbor parfema. Horoskop kaže kako su na parfeme najslabije Vage i Bikovi, jer su to venerijanski znakovi, pod čiju tematiku spadaju i parfemi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ženama Bikovima, a posebno Vagama, ako vjerujemo zvijezdama, najbolje odgovaraju umjereni, vrlo ženstveni parfemi, koji ne iskaču teškim ili dominatnim notama. Mogli bismo reći da pričamo o princezastim notama, a upravo je savršen primjer takvog parfema parfem Hrvatske Parfemske Kuće - Princess. Ono što još obilježava žene Bikove je da su veoma senzualne i romantične, pa ih u parfemu privlači miris ruže, koji ih odvodi u svijet mašte. Kao pravi afrodizijak za žene u ovom znaku bit će parfem Sexy I čija je misija samo jedna - probuditi seksipil.

Miris avanture pokreće žene rođene u znaku Strijelca i Blizanca, pa su za njih citrusni, dinamični mirisi koji ih podsjećaju na ono što najviše vole - putovanja, život u pokretu i daleke, egzotične krajeve. Parfem za mlade, kreativne, ambiciozne i dinamične cure sa zadatkom, Girl on a Mission, savršen je izbor za ove znakove.

Ovna simbolizira direktnost i snaga, žene rođene u ovom znaku samosvjesne su i samostalne, pa im odgovaraju mirisi koji ostavljaju snažan, pomalo divlji trag. Parfem Flame za ove žene je jednostavno nezaobilazan, pravi must have!

Za ženu Jarca previđeni su klasični parfemi, ona je ambiciozna, samostalna, voli lijepo mirisati i u parfemu će tražiti obilježja postojanosti, jer je i ona upravo takva. Ako izaberu Sweet Day, sigurno neće pogriješiti.

Rakovi i Ribe uživaju u mistici, veoma su erotični znakovi i u parfemima cijene upravo takve note, no svakako s dozom romantike. Nisu skloni jakim mirisima, već laganijim verzijama parfema koji mirišu na tajanstvenost. Beauty in a Bottle bit će za njih potpuno savršen.

Žene rođene u znaku Škorpiona ukusom su vrlo slične Rakovima i Ribama, također vole mistične note, no ipak će odabrati snažnije mirise. Parfem Pearls odlično će pristajati ovom znaku.

Organizirane Djevice, koje uvijek znaju što žele i kako to dobiti, birat će čiste, nenametljive mirise. Iako jakog karaktera, žene Djevice ne vole svijetla pozornice, no iza njih snalaze se baš kao da su sve oči svijeta uprte u njih. Cool Girl, parfem je koji će postati najbolji prijatelj praktičnim Djevicama.

U znaku Lava spaja se snaga i nježnost, ove žene simbolizira glamur i ženstvenost. Uživaju u parfemima koji su pomalo ekstravagantni, ali i slatkih nota koje će ostaviti trag gdje god se pojavile. Men Eater...naziv govori sam za sebe!

Žene Vodenjaci su individualke, uvijek će izabrati miris koji vjerojatno neće izabrati nitko drugi. Najčešće su to parfemi vrlo neobičnih nota, koji će najbolje pokazati kako ova žena jednostavno živi po svojim pravilima. Ako izaberu Oriental Flower, neće proći nezapaženo.

Sve ove parfeme možete kupiti već sada, ako zavirite u online trgovinu Hrvatske Parfemske Kuće. Uživajte!

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci