Vijesti / Životni stil

DNEVNIK PARFUMERA Kako mirišu gradovi na Dravi…udahnite Varaždin i Osijek!

DNEVNIK PARFUMERA Kako mirišu gradovi na Dravi…udahnite Varaždin i Osijek!

Prošli tjedan predstavili smo jednu od najljepših i najmirisnijih kolekcija koje možete pronaći u svijetu parfema. Cijela kolekcija posvećena je gradovima i otocima naše prekrasne Hrvatske, a svaki parfem inspiriran je baš onim po čemu je mjesto gdje je nastao posebno.

> DNEVNIK PARFUMERA Magični mirisi Hrvatske pretočeni u luksuzne bočice parfema

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Danas pobliže predstavljamo dva parfema – parfem Varaždin i parfem Osijek, koji su posvećeni dvama prekrasnim gradovima kontinentalne Hrvatske, a zajedničko im je da su i jedan i drugi smješteni uz prekrasnu rijeku Dravu. Bogata flora Drave dala nam je dašak posebnosti i prirodne magije koje smo pažljivo utopili u bočice mirisnih parfema. Krenimo od Varaždina!

PARFEM VARAŽDIN

Barokni grad Varaždin, svojim šarmom i bezvremenskom ljepotom baš nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Prvi glavni grad Hrvatske, osim prekrasnim palačama i bogatom kulturnom baštinom, osvaja i bogatom florom i faunom. Dravska park-šuma atraktivna je destinacija tijekom cijele godine, a u južnom dijelu Dravske park-šume nalazi se skupina bijelih topola koje su nas jednostavno natjerale da ljepotu prirode pretočimo u jedinstven miris Varaždina!

GLAVNI SASTOJCI: cvjetne i slatke note
Gornje note: bergamot, limun, kupina
Srednje note: jasmin, heliotrop, đurđica, ruža, maslačak
Bazne note: sandalovina, mahune tonke, pačuli, vanilija, jantar, mošus, mahovina

Ako i vi želite uvijek sa sobom nositi dio ovog divnog grada ili nekome pokloniti poseban suvenir iz Varaždina, možete ga pronaći ovdje.

PARFEM OSIJEK

Grad na desnoj obali rijeke Drave, nepresušan je izvor inspiracije. Osijek je uistinu jedinstven – na području grada nalazi se čak sedamnaest parkova, te ga upravo to čini gradom s najviše zelenila i zelenih površina u Hrvatskoj. Kako su nam priroda i arhitektura koja ostavlja bez daha nepresušan izvor inspiracije u kreiranju parfema, Osijek je bio sasvim logičan izbor. A kad ljubav sretne logiku, događa se veza koja nema premca. Upravo to dogodilo se nama i zato smo Osijeku s ljubavlju posvetili bočicu savršene ljepote!

GLAVNI SASTOJCI: cvjetne, puderaste, mošusne note
Gornje note: bijela frezija, kardamom, kadulja
Srednje note: ljubičica, breskva, božur, mak
Bazne note: vanilija, pačuli, mošus, jantar

Ako i vi želite sa sobom nositi dio divnog Osijeka ili nekome pokloniti poseban suvenir iz ovog prekrasnog grada, možete ga pronaći ovdje.

Nadam se kako ćete uistinu uživati u parfemima iz naše nove kolekcije. Već sljedeći put predstavljamo još neke parfeme iz kolekcije posvećene ljepotama Hrvatske, a do tada sve o njima možete naći i na našoj stranici Hrvatska Parfemska Kuća.

Uživajte!

Vaš parfumer,
Tomislav Vrbanec

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!