Vijesti / Životni stil

FITNESS Studio FitLife: Stražnjica i noge bez celulita

FITNESS Studio FitLife: Stražnjica i noge bez celulita

Bez uravnotežene i zdrave prehrane, treninga i kvalitetnog odmora nema ni tijela bez celulita, osim ako ste genetski pomilovani, ja nisam imala tu sreću. Hrana je ključna u izgradnji lijepog i oblikovanog mišića i topljenju potkožnog masnog tkiva s toga se posvetite namirnicama koje uzimate kroz dan.

One moraju biti bogate nutrijentima, zdrave bez umjetnih bolja, sladila, konzervansa itd. Posebno se posvetite rafiniranom šećeru i soli koja se nalazi svugdje i u svakoj dodatno obrađenoj namirnici, a tijelu nanosi više štete nego si mi možemo zamisliti. Rafinirani šećer osim što izaziva ovisnost, deblja i oštećuje niz organa u našem tijelu pa se zbog toga sve više ljudi žali na tegobe i bolesti modernog doba.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tri su makronutrijenta koje moramo slijediti, ako želimo biti zdravi i fit, a to su proteini, ugljikohidrati i masti, s toga jedite meso, ribu, svježi kravlji sir, jaja, gljive, orašaste plodove, povrće i voće, a zauvijek postepeno izbacite grickalice i slatkiše, sokove, konzerviranu hranu, hranu punu umjetnih boja, šećera, konzervansa itd. vjerujte mi, uz ovakav režim nestaje celulit i pokožno masno tkivo. Rezultati nikada nisu bili ovako blizu, a sada je sve na vama.

Trening - gym trening za kojeg osim vašeg vlastitog tijela trebate šipku, girju, ghd spravu, bicikl i suspenzijske trake, ako u vašem obližnjem gym-u nema jedna ili dvije sprave ili rekvizit potražite pomoć trenera, on će vam znati prilagoditi trening, a možda i poboljšati, još samo ne zaboravite zagrijavanje na početku i istezanje na kraju treninga.

Stražnji čučanj šipkom x10
Zamah girjom x20
Podizanje na noge u položaj čučanja x10 svaka noga
Rameni most šipkom ili nekim drugim opterećenjem x20
Ghd x10
Naizmjenični iskorak prema naprijed šipkom x20 (10 svaka noga)
Bugarski čučanj na suspenzijskim trakama x20 (10 svaka noga)
Air bike 20 cal

Sve poviti u nekoliko krugova. Sretno!

Ivana Posavec

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!