Vijesti / Sport

JEDINSTVENA PRVA KADETSKA LIGA

I DALJE USPJEŠNI Košarkaši Vindije stigli do nove pobjede, u Graberju 'pao' i Osijek

I DALJE USPJEŠNI Košarkaši Vindije stigli do nove pobjede, u Graberju 'pao' i Osijek
Siniša Sović/Foto agencija Sjever

Nakon tri utakmice kadeti Vindije nalaze se na čelu tablice koje dijele sa slavnim Zadrom, a tek im slijede najveća iskušenja.

Kadeti Vindije i treću su utakmicu u Jedinstvenoj kadetskoj ligi okončali pobjedom. Na domaćem parketu, u Graberju, pobijedili su momčad Osijeka, rezultatom 90:76.

Od prve do zadnje minute košarkaši Vindije vodili su u ovom ogledu, a u posljednju četvrtinu ušli su s vodstvom od 21 koša, što je bio znak da je pitanje pobjednika riješeno.

Strijelce Vindije predvodio je ponovno Pavlic, s 28 koševa, a odličan je bio i centar Adi Stajku postigavši 22 koša, uz šut 7-13 te čak 22 koka, kao i tri ukradene lopte i dvije blokade. Učinak 'double-double' imao je i Čevra ubilježio 10 koševa i 10 skokova, uz četiri ukradene lopte.

Košarkaši Vindije nakon tri kola nalaze se na odličnom prvom mjestu, koje dijele sa slavnim Zadrom.

Ovaj vikend se liga ne igra, a potom im slijede najveća iskušenja, dvije utakmice s također dvije neporažene ekipe. Prvom im slijedi gostovanje 2. veljače u Šibeniku, a potom 9. veljače, u Varaždin dolazi velika Cibona.

Vindija – Osijek 90:76 (25:15, 26:23, 25:16, 14:22)

Vindija – Pavlic 28, Kovačić 9, Čevra 10, Benotić 12, Stajku 19, Ostoić, Iličić, Mrvelj, Kelemen, Breški, Periša12, Ivanković. Trener: Velimir Mudri.

KA Osijek – Vojedilov 4, Jurić 9, Pudar 17, Mijatović 4, Stojanović, Čavar, Novak 9, Tec, Krišto 15, Pušić 18. Trener: Zvonimir Tucaković.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video