Vijesti / Sport

Prvenstvo Hrvatske

KARATE Enes Garibović viceprvak Hrvatske

KARATE Enes Garibović viceprvak Hrvatske
Facebook

Enes je branio naslov seniorskog prvaka Hrvatske koji je osvajao posljednje četiri godine zaredom (2016., 2017., 2018. i 2019.).

U subotu je u sportskoj dvorani Jelkovec u Zagrebu održano Prvenstvo Hrvatske za seniorke i seniore, koje je bilo jedan od bodovnih turnira za plasman na Europsko prvenstvo.

Za Karate klub Varaždin nastupio je Enes Garibović u kategoriji seniori - 75 kg. Enes je branio naslov seniorskog prvaka Hrvatske koji je osvajao posljednje četiri godine zaredom (2016., 2017., 2018. i 2019.).

Enes u prvom kolu pobjeđuje Gorana Fazlovića iz KK Pula rezultatom 4:0. Zatim, u drugoj borbi, polufinalu, Enes je bio bolji od Mislava Hagera iz KK Hrvatski Dragovoljac Zagreb rezultatom 6:0.

U finalnoj borbi nakon neriješenog rezultata 0:0, sudačkim preglasavanjem 3:2 gubi od Ivana Martinca iz KK Hercegovina Zagreb te time osvaja srebro.

Nakon odrađenih bodovnih turnira i priprema, Enes je osigurao plasman u svojoj kategoriji na Europsko prvenstvo koje će se održati u glavnom gradu Azerbajdžana, Bakuu, krajem ožujka ove godine.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Category: 6015

Reci što misliš!