Vijesti / Sport

TURNIR

PAN GIVOVA KUP VIDOVEC Niko Trade i Auto Florijanić svladali branitelja turnira kod veterana

PAN GIVOVA KUP VIDOVEC Niko Trade i Auto Florijanić svladali branitelja turnira kod veterana
NK Nedeljanec

Nedjeljni dan bio je rezerviran za utakmice u skupini A kod juniora i skupini B kod veterana.

U nedjelju, 12. siječnja, u dvorani Osnovne škole Vidovec započelo je natjecanje po skupinama na 15. dvoranskom prvenstvu za registrirane klubove pod nazivom 'Pan Givova kup Vidovec 2020.'

Nedjeljni dan bio je rezerviran za utakmice u skupini A kod juniora i skupini B kod veterana. Dan su otvorili druga ekipa Varteksa i druga ekipa Slobode ŠN u skupini A kod juniora, a pobijedili su Bumbari s 3:0. Uslijedio je susret nogometnih centara Varaždinskih Toplica i Lepoglave, a slavili su Topličanci s 2:1.

Mladi nogometaši iz Varaždinskih Toplica istim rezultatom slavili su - u još dva susreta u grupi protiv Varteksa 2 i Slobode ŠN 2 osvojivši tako prvo mjesto. 

adb1580a310821d6a2e6def5ee30f2ff.jpg?v=2

Drugo mjesto dohvatio je Varteks 2 koji je uz pobjedu u prvom susretu, dodao i 7:1 pobjedu protiv Nogometnog centra Lepoglava. Na trećem mjestu u skupini završila je Sloboda ŠN 2 koja slavila samo protiv posljednjeplasiranog NC Lepoglava s 2:1.

Kasnije su uslijedile poslastice kod veterana. U prvom susretu ekipa Niko Trade pobijedila je Slobodu iz Tužnog 3:0, da bi potom Auto Florijanić svladao branitelja naslova Baku iz Gojanca s 2:0. Baka je poražena i od ekipe Niko Trade s 1:0. 

Jedinu pobjedu (6:0) Gojančani su ostvarili protiv Slobode (T) i to im je donijelo treće mjesto u skupini ispred četvrtoplasirane Slobode (T) koja je poražena i od ekipe Auto Florijanić s 4:0. 

Za prvo mjesto u skupini ekipe Auto Florijanić i Niko Trade igrale su u zadnjoj utakmici. Susret je završio 2:2 pa je na kraju prvo mjesto uzela ekipa Auto Florijanić zbog bolje gol razlike. 

Turnir se nastavlja u subotu, 18. siječnja, a raspored će biti objavljen na Facebook stranicama turnira. 

Rezultati

Nedjelja, 12. siječnja

Juniori 

Varteks 2 - Sloboda ŠN 2 3:0
NC Lepoglava - NC Varaždinske Toplice 0:1
NC Varaždinske Toplice - Varteks 2 2:1
NC Lepoglava - Sloboda ŠN 2 1:2
Sloboda ŠN 2 - NC Varaždinske Toplice 1:2
Varteks 2 - NC Lepoglava 7:1

Veterani

Niko Trade - Sloboda (T) 3:0
Auto Florijanić - Baka 2:0
Baka - Niko Trade 0:1
Auto Florijanić - Sloboda (T) 4:0
Sloboda (T) - Baka 0:6
Niko Trade - Auto Florijanić 2:2

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Category: 6015

Reci što misliš!