Vijesti / Sport

NAKON PORAZA

POŠTENI LUKA Bonačić priznao: Rekao sam igračima da ne smije biti grubosti jer Dinamo čeka važna utakmica

POŠTENI LUKA Bonačić priznao: Rekao sam igračima da ne smije biti grubosti jer Dinamo čeka važna utakmica
Luka Stanzl/PIXSELL

Varaždin je minimalno izgubio na gostovanju u Maksimiru (1-0) što je i dobro i loše. Ostaje žal za propuštenom prilikom, ali valja priznati da je Dinamo bio mnogo bolja momčad. Svjestan je toga i trener Luka Bonačić.

Dobro se branila momčad iz Varaždina sve do 77. minute kad je iz sumnjive situacije za Dinamo poentirao Mario Gavranović. Izgleda kako je Bruno Petković glavom prenio loptu koja je malo iznenadila inače odličnog Nevistića pa je Gavranović bio u zaleđu. Ali o tome će više reći sudački eksperti.

- Mislim da je rezultat realan. Rekao sam igračima da ne smije biti grubosti jer Dinamo čeka važna utakmica. Igrati hrabro i pošteno. Imali smo previše respekta, pogotovo prvih pola sata. Da mi je netko rekao da će biti 1-0 prije utakmice rekao bih da je to u redu. Želim Dinamu da u srijedu protiv Manchester Cityja napravi isti rezultat. Neka dobije 1-0, što će mu više - rekao je trener gostiju Luka Bonačić.

Nenad Bjelica zadovoljan je viđenim od svoje momčadi, a ipak ga ono važnije čeka u srijedu kad u posljednjem kolu grupne faze Lige prvaka na Maksimir stiže Manchester City.

- Zasluženo smo pobijedili u jednoj teškoj kulisi. Svima je u glavi utakmica sa Cityjem u srijedu. Odradili smo profesionalnu utakmicu. Varaždin je na kraju imao više prilika u Maksimiru od nekih koji se bore za naslov. Mi stvaramo prilike, brinulo bi me više da ne stvaramo prilike. Doći će realizacija kad nam bude najpotrebnije.- završio je strateg Dinama.

Kolo prije zimske stanke Varaždin je tako ostao na pretposljednjem mjestu 1. HNL sa 12 bodova u 18 utakmica. U posljednjem ovogodišnjem kolu idu na teško gostovanje kod Rijeke, protivnika od kojeg su dosad redovno gubili.

Utakmica je na rasporedu iduće subote, 14. prosinca, s početkom u 15 sati na Rujevici.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video