Vijesti / Sport

USUSRET INTERU

STIŽE TOPLAK Bonačić ide po drugu pobjedu: Oni su čudna i nezgodna ekipa, ali mi smo motiviraniji i opušteniji

STIŽE TOPLAK Bonačić ide po drugu pobjedu: Oni su čudna i nezgodna ekipa, ali mi smo motiviraniji i opušteniji
Siniša Sović / Foto agencija Sjever

Nogometaši Varaždina u pozitivnom tonu dočekuju susret protiv zaprešićkog Intera. U goste im dolazi Samir Toplak s izravnim konkurentima u borbi za ostanak u elitnom rangu hrvatskog nogometa.

Na krilima dobrog rezultata protiv Istre (1:0), nogometaši Varaždina čekaju novi susret s direktnim konkurentom u borbi za ostanak u ligi. Na Stadion dolazi posljednjeplasirani Inter predvođen Samirom Toplakom.

- Dobro je što opet igramo kod kuće poslije Istre. To je prednost pogotovo kad igramo s klubovima iz donjeg dijela tablice. Inter je zadnji na tablici i očekujem da ćemo pokušati potvrditi pobjedu protiv Istre iako neće biti nimalo lako - započeo je novi strateg Varaždina i prokomentirao Inter koji im dolazi u goste nakon remija s Osijekom (3:3).

Vezana vijest:

Samir Toplak, Branko Lađević VRAĆA SE NA STADION DOLAZI U VARAŽDIN Toplak svjestan ozbiljnosti utakmice: Pribojavam se veznog reda Varaždina, ali poznajem Bonačića

- Oni su čudna momčad. Pet, šest puta odigraju jako loše i onda se samo dignu. Zadovoljni smo što kod nas nema povrijeđenih i pripremamo se normalno, na svoj način te što je najvažnije, mislim da su moji igrači opušteniji i motiviraniji pa će to sutra doprinijeti na našoj kvaliteti - istaknuo je Bonačić.

Ivan Nevistić je u prošlom susretu ostavio mrežu netaknutom, a nada se kako će se to dogoditi i sutra.

- Ima dosta igrača na koje je ova pobjeda protiv Istre utjecala. Nije bilo lako i mislim da bi pravi posao bilo da povežemo dvije pobjede. Svi smo pozitivni i vjerujemo dobar rezultat, ići ćemo maksimalno pa što bude - objašnjava vratar Varaždina.

U prvoj utakmici u Zaprešiću, Varaždin je s igračem manje došao do remija (2:2). Tad je na klupi Varaždina bio Borimir Perković, a i dosta se igrača izmijenilo na obje strane u odnosu na taj susret.

- U Zaprešiću je bila jedna zanimljiva utakmica, ali teško je to uspoređivati jer se puno toga promijenilo. Mi smo se onda još tražili, a što se tiče neke kvalitete mislim da smo tu negdje. Može to otići na jednu i drugu stranu, ali domaći teren je naša prednost - rekao je mladić iz Đakova.

Luka Bonačić vodio je Samira Toplaka kao igrača, a u 13. kolu 1. HNL susrest će se na trenerskim pozicijama.

- Poznao sam ga kao 26-godišnjaka, danas je to drugo vrijeme. Čestitam mu što je tako dugo u Interu, ali znamo da je tamo i još jedan dobar radnik gospodin Laljak pa me ne čudi što se oni uvijek dižu pa tonu. Nezgodna su ekipa jer ih ne možete ni za glavu ni za rep. Imaju tri četiri kvalitetna igrača imali su rezultat u zadnjoj utakmici, ali dogodio im se remi. Pokazali su da znaju biti opasni - rekao je Bonačić.

Za razliku od prve utakmice, sad će za Inter zaigrati njihova udarna igla i prvi strijelac prvenstva, Serder Serderov.

- Serderov je igrač koji je u zadnjoj utakmici pokazao kvalitetu, a hoće li to ponoviti, ne znam. No, trebat ćemo se dobro pripremiti i za njega i za ostale igrače - zaključio je trener Varaždina.

Utakmica 13. kola 1. HNL između Varaždina i Intera na rasporedu je u petak25. listopada, s početkom u 18 sati na Gradskom stadionu u Varaždinu.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video