Vijesti / Sport

BRILJIRALI!

PK BAROK Mladi plivači osvojili četiri zlatne medalje na mitingu 'Vidra' u Zagrebu

PK BAROK Mladi plivači osvojili četiri zlatne medalje na mitingu 'Vidra' u Zagrebu
PK Barok

Članovi PK Barok doplivali su do 4 zlatne, 4 srebrne i 4 brončane medalje.

Ovu subotu, 19. listopada, plivačice i plivači PK Barok nastupili su na međunarodnom mitingu 'Vidra' u Zagrebu i pokazali zavidnu formu već na početku nove natjecateljske sezone.

U jakoj konkurenciji od ukupno 380 natjecatelja iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine, natjecalo se u 5 disciplina i 5 kategorija, a dokaz uspješnom nastupu je i 12 osvojenih medalja.

Članovi PK Barok doplivali su do 4 zlatne, 4 srebrne i 4 brončane medalje.

Najviše su se istaknuli: Anamarija Zavrtnik s osvojenim 1. mjestom na 100 m leptir, 2. mjestom na 100 m slobodno, te 3. mjestom na 100 m mješovito u B kategoriji.

Leona Juriša s 1. mjestom na 100 m leđno u B kategoriji.

Sara Marković s 1. mjestom na 100 m leptir, te 2. mjestom na 100 m mješovito u D kategoriji i Teodora Liber Kos s osvojenim 1. mjestom na 100 m leptir i 3. mjestom na 100 m mješovito u E kategoriji.

Kod plivača najuspješniji su bili:

Luka Štumberger s osvojenim 2. mjestom na 100 m mješovito i Luka Kokotec s 3. mjestom na 100 m leđno u B kategoriji, te Mihael Kolarek s osvojenim 2. mjestom na 100 m leptir i 3. mjestom na 100 m mješovito u D kategoriji.

Zaveslaj do medalje bili su Nika Dobovičnik na 100 m mješovito, Niko Balenta na 100 m leptir i Hana Ivanković na 100 m leđno.

PK Barok predstavljali su još Lara Đuras, Filip Habek, Jana Marta Horvatić, Lovro Huđek, Fran Hutinski, Dora Jurak, Ivona Jurković, Filip Kukec, Franka Lenčić, Nina Malić, Maša Manojlović, Anja Mirilović, Dino Novoselec, Rina Rogina, Dorian Skupnjak, Roko Škrapec i Ivan Turkalj.

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video