Vijesti / Sport

PRVA POBJEDA

ODLIČAN START Dario Jertec debitirao u Australiji, u povijesnoj pobjedi za Western United

ODLIČAN START Dario Jertec debitirao u Australiji, u povijesnoj pobjedi za Western United
Facebook

Donedavni kapetan Varaždina Dario Jertec nedavno je Varaždin zamijenio Australijom, a proteklog vikenda i debitirao je u dresu svojeg Western Uniteda iz Melbournea.

Donedavni kapetan Varaždina Dario Jertec nedavno je Varžadin zamijenio Australijom, a proteklog vikenda i debitirao je u dresu svojeg Western Uniteda iz Melbournea.

Njegov Western United gostovao je na Novom Zelandu kod Wellington Phoenixa, a Dario je pokreno akciju u 34. minuti, koja je rezultirala golom Kosovara Besarta Berishe. Bio je to i jedini pogodak na utakmici za tri boda i veliko slavlje Western Uniteda.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zanimljivo, Western United je novooformljeni klubu, i ovo im je povijesna prva utakmica. Klub je stadioniran u zapadnim predrgrađima Melbournea, stadion je u Geelongu, a ima i snažan australsko-hrvatski predznak. Mark Ante Rudan je trener, sportski direktor je bivši Hajdukovac Steve Horvat, a u stručnom stožeru je i Frank Jurić, najpoznatiji po dugom stažu u Njemačkoj Bundesligi.

Dario Jertec odigrao je svih 90 minuta, a prema izjavama iz australskih medija, dao je solidan doprinos veznom redu.

Već iduće subote igraju i prvu 'premijerligašku' utakmicu na novom stadionu, protiv Pertha, pa će to biti prigoda da i domaći navijači uživo upoznaju Darija Jerteca.

 

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video