Vijesti / Sport

PRIJATELJSKA UTAKMICA

RUKOMET Vidovčanci ugostili rukometaše iz bogate zaljevske zemlje Bahreina i skoro pobijedili u odličnoj utakmici

RUKOMET Vidovčanci ugostili rukometaše iz bogate zaljevske zemlje Bahreina i skoro pobijedili u odličnoj utakmici
MRK Vidovec

U odličnoj utkamici Vidovec je popustio tek na samom kraju utakmice protiv repke Bahreina. Nakon utakmice gosti su uživali u poznatom vidovečkom gostoprimstvu.

U goste Vidovcu jučer je došla reprezentacija bogate kraljevine Bahrein, inače česti sudionik velikih rukometnih natjecanja, svjetskih i kontinentalnih prvenstava. Bahrein se nalazi u Sloveniji na pripremama, posredstvom 'rokomentne zveze' javili su se Vidovcu sa željom za utakmicom.

Bila je to odlična utakmica, a dvorana u Vidovcu je bila lijepo ispunjena za dolazak reprezentacije ove bogate kraljevine. A domaći rukometaši su krenuli furiozno, predvođeni sjajnim Štefičarem, poveli čak 6:1 u 7. minuti. Prednost od pet golova držali su do kraja prvog poluvremena, koje je završilo rezultatom 17:12.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U nastavku trener Horenec radi dosta izmjena, ipak se radilo samo o pripremnom susretu, pa gosti sustižu, a u samoj završnici i prestižu domaće. Sve do 55. minute bilo je 26:26, ali bahreinski rukometaši sa šest uzastopnih golova završavaju susret, dok domaći nisu postili niti gola.

Konačan rezultat glasio je 26:32, a domaći su popustili tek u posljednjem dijelu utakmice kada su prvotimci bili na klupi. Vrijedi istaknuti da niti kod gostiju, prema riječima iz tabora Bahreina, nije igralo nekoliko istaknutih prvotimaca radi ozljeda. 

Najefikasniji igrač, i prvo ime utakmice bio je Kristijan Štefičar s čak 10 golova. Kod gostiju Jalal sa seadm te Abbas i Jasim sa šest golova.

Nakon utakmice slikanje sa izbornikom Bahreina, Islanđaninom Aronom Kristjanssonom te ostalim bahreinskim rukometašima i poznata vidovečka fešta.

Pripremili su Vidovčaci pileće specijalitete, sve uz Halal certifikat, a najviše su uživali u domaćem krumpriru i zelju, bučinom ulju, kojeg u Vidovcu nikad ne nedostaje.

Sljedeće kolo Vidovec ima već u subotu, kada u goste Vidovcu stiže Dugo Selo, a iz kluba pozivaju sve svoje navijače, i rukomente zaljubljenike da im se jave i pomognu u susretu 5. kola 1. HRL Sjever.

Vidovec – Bahrein 26:32 (17:12)

Vidovec, dvorana osnovne škole. Gledatelja: 500. Suci: Zoran i Davor Lončar (oba Varaždin).  

Vidovec – Dobovičnik 1, Zrinski, Minđek 3, Car 1, M. Melnjak, Štefičar 10, Pajić, Varšić, Cerovečki 2, Horenec 2, Vincek, Težak 1, Korpar 1, Težak 5(1), Hajsok, Žitnjak, Ozmec. Trener: Srećko Horenec.

Bahrein – Mahfood, Ah. Hussain 7, Ma. Hussain 5(1), Ozsmahesi, Ali Mohamed, Jalal 7, Mohmed 1, Ali, Ahmed, Basham, Abudlla, Abbas 6, Aghader 3, Asan, Sead, Jasim 6. Trener: Aron Kris.

 

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci