Vijesti / Sport

zanimljivi mečevi

TENISKI VIKEND U VARAŽDINU Ovu subote očekuje vas veliko finale rujanske Sliceer Lige

TENISKI VIKEND U VARAŽDINU Ovu subote očekuje vas veliko finale rujanske Sliceer Lige
Sliceer

Zanimljivi i vrlo kompetitivni mečevi odigravali su se tijekom cijelog rujna, a četvorica najboljih iz pojedine kategorije imat će prilike odmjeriti snage u polufinalnim mečevima ovu subotu.

Ljubitelji tenisa ponovo će doći na svoje. Ovu subotu 5.10. na teniskim terenima TK Varteks i TK Varaždin 1181 održavaju se polufinalni i finalni mečevi rujanske Sliceer lige. 

Rujanska Sliceer liga svodi se na tri jakosne kategorije od najjačih pa do onih nešto slabijih. Zanimljivi i vrlo kompetitivni mečevi odigravali su se tijekom cijelog rujna, a četvorica najboljih iz pojedine kategorije imat će prilike odmjeriti snage u polufinalnim mečevima ovu subotu.

Nakon polufinala, dvoje pobjednika iz svake kategorije ulazi u finalne mečeve koji će se u kasnim popodnevnim satima igrati na TK Varteksu gdje će gledatelji moći uživati u blagodatima tenisa. 

One najbolje očekuju vrijedne nagrade, a gledatelje definitivno vrlo napeti mečevi. 

- Cijela liga vodi se kroz tenisku aplikaciju Sliceer koja okuplja oko 500-injak tenisača i tenisačica na jednom mjestu te im nudi uvid u popis nadolazećih turnira, mogućnost rezervacije terena, pripadnost klubovima, upisivanje međusobnih mečeva pomoću kojega svi tenisači i tenisačice mijenjaju svoj tenis rang ovisno o pobjedi ili porazu - stoji u priopćenju.

Nedavno, Sliceer je uveo i Premium za korisnike preko kojeg se mogu samo jednom prijaviti na aplikaciju, imaju uvid u detaljne statistike igrača i igračica, korištenje Chat-a kako bi dogovorili mečeve bez potrebnom da traže private telefonske brojeve, te još mnogo drugih stvari.

Novost koja uskoro dolazi, najavljuju Hrvoje i Saša - tvorci ove aplikacije - su i vijesti kroz koje će se promovirati mladi tenisači i tenisačice, te njihovi rezultati, isto kao i vijesti iz svijeta tenisa.

- Za sljedeću godinu se priprema još jedan veći i bolji Sliceer Open teniski turnir koji defacto postaje najveći teniski turnir za rekreativce s vrhunskom organizacijom i bogatim novčanim nagradama za one najbolje - kažu organizatori.

Zanimljivost je i da se na prije navedenim teniskim centrima održava turnir to 14. godina, tako da imate još jedan razlog da dan provedete uz ugodnu atmosferu i zanimljiv tenis.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video