Vijesti / Sport

3. HNL Sjever

DERBI KOLA Drugi Varteks na Slobodi dočekuje četvrti Tehničar, Orehovec: 'Dobar rezultat mora se imati u kontinuitetu'

DERBI KOLA Drugi Varteks na Slobodi dočekuje četvrti Tehničar, Orehovec: 'Dobar rezultat mora se imati u kontinuitetu'
NK Varteks Facebook

Prošlo kolo donijelo je sigurnu i visoku pobjedu 4:1 u gostima protiv Virovitice s kojom je Varteksov trener Želimir Orehovec izuzetno zadovoljan.

Šesto kolo u 3. HNL Sjever Varteksu donosi novu domaću utakmicu i svojevrsni derbi u subotu, 16. rujna na Slobodi u 15 sati i 30 minuta, piše klupska stranica.

Varteks dočekuje Tehničar iz Cvetkovca koji se nalazi na četvrtom mjestu ljestvice s istim brojem bodova kao i Bumbari, ali nešto lošijom gol razlikom.

Prošlo kolo donijelo je sigurnu i visoku pobjedu 4:1 u gostima protiv Virovitice s kojom je Varteksov trener Želimir Orehovec izuzetno zadovoljan.

- Spojili smo gotovo 90. minuta disciplinirane, čvrste, odgovorne i angažirane igre. Bili smo opasni prema naprijed i to je rezultiralo s četiri zabijena gola. To još nije optimalna forma, ali dižemo se – osvrnuo se Orehovec.

Pripreme za Tehničar su u tijeku, a dojmovi s treninga su sljedeći.

- Ekipa je motivirana, vlada dobra atmosfera i dat ćemo sve od sebe. Dečki su puni samopouzdanja. Od igrača falit će nam Težački zbog žutih kartona. Vukovića smo prošlo kolo odmarali, a sada se spreman vraća u sastav. Što se tiče rezultata, on se mora imati u kontinuitetu – rekao je Varteksov trener te dodao da je mladi Žganec odradio vrlo dobru utakmicu i opravdao povjerenje zamijenivši ozlijeđenog igrača, piše NK Varteks.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video