Vijesti / Sport

REPREZENTATIVCI

POZIVI IZBORNIKA Četvorica igrača NK Varaždina pozvani u reprezentacije: Dvojica u Hrvatsku, po jedan u BiH i Bjelorusiju

POZIVI IZBORNIKA Četvorica igrača NK Varaždina pozvani u reprezentacije: Dvojica u Hrvatsku, po jedan u BiH i Bjelorusiju
Marko Jurinec/Igor Kralj/Slavko Midzor/Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Na dan Kup utakmice protiv Rudeša, na adresu varaždinskog prvoligaša stigla su četiri poziva u reprezentativnu selekciju, a u izabrane vrste svojih zemalja pozvani su Nevistić, Đurasek i Miličević pozvani su u U21 reprezentacije, dok je Lisakovich pozvan u A vrstu.

Varaždinski prvoligaš ima četvoricu reprezentativaca! Ubrzo slijedi reprezentativna stanka, a četiri nogometaša NK Varaždina pomoći će svojim reprezentacijama. U hrvatsku U21 selekciju pozvani su Ivan Nevistić i Neven Đurasek, u U21 selekciju Bosne i Hercegovine pozvan je Ivan Miličević, dok je u seniorsku vrstu Bjelorusije pozvan Vitali Lisakovich.

Ivan Nevistić i Neven Đurasek pozvani su u U-21 hrvatsku reprezentaciju koja će 11. listopada odigrati prijateljski susret s reprezentacijom Mađarske u Zalaegerszegu, dok ih 14. listopada očekuje kvalifikacijski susret za EP U21 protiv San Marina u gostima.

Ivan Miličević dobio je poziv izbornika U-21 reprezentacije Bosne i Hercegovine Vinka Marinovića za kvalifikacijski susret UEFA U21 EURO 2021., kojeg će igrati protiv Njemačke 15. listopada na stadionu Bilino Polje.

Vitali Lisakovich dobio je poziv izbornika A selekcije reprezentacije Bjelorusije Mikhaila Markhela za kvalifikacijske susrete za EURO 2020. protiv Estonije i Nizozemske.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video